R5 5600 - RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

Hocam bu da 24 k çok pahalıya geliyor gibi geldi 240M soğutma OC yapmayacağımdan çok fazla geldi.
23 bin küsüre vatan'dan 3070'li sistem çıkıyor fakat ekran kartı ventus model. rami de 8gb koymuşlar. Bilgisi olan bir arkadaş var ise 3060 ti gaming modeli mi almak mantıklı yoksa 3070 ventus model mi? bu arada görseldeki sistemi farklı bir forumdaki vatan çalışanından aldım. Ben de sizin gibi 20-24k bandında bir pc arıyorum da.

Dosya Ekleri

• sistem 3.PNG
    343,4 KB · Görüntüleme: 25

Hocam GameGaraj'dan bir sistem önerebilirim ama anakartı dandik. Onu değiştirirseniz alabilirsiniz.

Anakartı MSI B450 M-PRO M2 MAX yaparsanız çok iyi olur fiyatıda çok güzel zaten kaçırmayın.

GameGaraj güvenilir bir marka. İnno 3D dandik bir marka değil.

Hocam teşekkür ediyorum fakat ben güvenmiyorum. Bu kadar ısrarlı davranmanızın sebebini de anlamış değilim. Konu üzerinde sürekli bir gamegaraj muhabbeti dönüyor. Öneri olarak ilettiğiniz için teşekkür ederim fakat konu sahibi arkadaş da size buradan düşünmediğini belirttiği halde ısrarla gamegaraj ve inoo konusunda ısrarcı oluyorsunuz. Yardımınız için teşekkür ederim fakat ben de gamegaraj ve inno düşünmüyorum. Almışken iyisini almak istiyorum.

GameGaraj güvenilir bir marka.

Ayaküstü kazık yemeyin diye öneriliyor. Ben fazladan 3-4K veririm sırf aldığım yerin ismi farklı olsun deniliyorsa bu da bir seçenek tabii. Şahsen o bütçeyi kaliteli bir monitör almaya kullanırdım.

Bu sistem genel olarak güzel Ventus modeli de güzel bir model onun dışında 3070 olması + ama RAM kesinlikle yetersiz başka bir sorun olarak da benim gözlemlediğim AMD'nin işlemci stock fanı yeterli görünüyor ama Intel'in stock fanını önermiyorlar bu işlemciye sıvı soğutma şart gibi duruyor.

Ve sanırsam güç kaynağı Bronze, Gold vs sertifikalı değil onun önemi de çok büyük.

Bu MSI ventus'un soğutması da çok iyi değil, INNO3D ile hemen hemen aynıdır. Hem daha fazla para verecekseniz hem de Cougar, kioxai, corsair lpx gibi giriş seviyesi ürünler alacaksanız. Bayram indirimlerinde güzel hazır sistemler çıkar onları bekleyin, bu sisteme para vermeyin.

Sizde hatalı ürün olmuş olabilir. INNO 3D güzel bir ma.

Hocam önermelerinin farklı sebepleri mevcut arka planda. İtopya vs daha iyi oralara yönel INNO ekran kartlarından hayır gelmez. Gelse ASUS vb. markalar neden aynı fiyatta olsun

Hocam önermelerinin farklı sebepleri mevcut arka planda. İtopya vs daha iyi oralara yönel INNO ekran kartlarından hayır gelmez. Gelse ASUS vb. markalar neden aynı fiyatta olsun

Diyorsun. Yoksa 2026'da 1 milyar dolar servet planlayan adamın şirketi neden daha pahalıya satsın değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben İtopya vs. savunmuyorum öncelikle yanlış anlaşılmasın, INNO ekran kartlarından bahsettim. Ayrıca örneğin ASUS kartlar her yerde aynı fiyat İtopya'ya vb. firmalara özel değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…