R5 5600 - RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

Hocam INNO3D'yi kaçkere kullandınız? Yurt dışında bilinen güzel bir marka.

Hocam siz neden hep aynı şeyi yazıyorsunuz GameGaraj içime sinmiyor INNO3D'ye güvenmediğimi de söyledim başka arkadaşlarda defalarca söyledi onun dışında hiç tavsiyeniz yok mu gelip gidip sadece INNO3D iyi marka diyorsunuz belki iyidir zaten ama ben istemiyorum o markayı.

Ben kullandım hocam ve önermiyorum.

Sizde sorun olmuş olabilir ancak hepsinde olacak diye birşey yok.

Yok.

3060 alacaksan INNO3D sıralaması ASUS Dual ve Ventus'tan daha iyi. Eğer 3060 Ti alacaksan ASUS Dual sıralaması INNO3D ile Ventus'tan daha iyi. Ventus bu iki kart için de en son sırada. Tercihini buna göre yap.

Detaylı karşılaştırmalar istersen bu videolarda bakabilirsin. 3060 Ti için ROG Strix'e çıkmaya gerek yok DUAL de fazlasıyla iş görüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlara bakmıştım buradan zaten INNO için ön yargılıydım hem aşina olmadığım bir marka ve özellik olarak çoğu ekran kartının gerisinde teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ben bayramı bekleyip ayrı bir konu açacağım sistem tavsiyesi için orada GameGaraj dışı bir sistem bulursam alacağım.

sizde sorun olmuş olabilir ancak hepsinde olacak diye bir şey yok.

Yok.

INNO yurt dışı pazarda da ilgi duyuyor diyorsun da Steam ekran kartı analizlerinden bak bir kontrol et bakalım sadece TR için mi geçerli değil mi anlarsın

Hocam sana bin tane karşılaştırma atarım hahaha dünden beri INNO'yu ne savundun be bize doğru söyle satış başına prim mi alıyorsun yoksa

INNO yurt dışı pazarda da ilgi duyuyor diyorsun da Steam ekran kartı analizlerinden bak bir kontrol et bakalım sadece TR için mi geçerli değil mi anlarsın

Yarın indirimler başlayınca uyguna bir şey bulursan sistem beni de bilgilendirir misin forumdan ayrı konu açacağım ben zaten.

Yarın indirimler başlayınca uyguna bir şey bulursan sistem beni de bilgilendirir misin forumdan ayrı konu açacağım ben zaten.

Aklımdasın dostum merak etme bütçen neydi bu arada söz INNO yok güven.

Yurt dışında bilinen güzel bir ekran kartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…