B450 eski nesil B550 5 nesil alacağın işlemci 5 nesil fakat B450 ile kullanabilirsin BIOS güncellemesi yapılır zaten GameGaraj'da eğer oyun için istiyorsan bütçen yükseltmede sorun yaşıyorsa B450 al geç.
B450 eski nesil B550 5 nesil alacağın işlemci 5 nesil fakat B450 ile kullanabilirsin BIOS güncellemesi yapılır zaten GameGaraj'da eğer oyun için istiyorsan bütçen yükseltmede sorun yaşıyorsa B450 al geç.
Hocam GameGaraj'dan attığınız sisteme göz atıyordum da bilgisayar kasasıyla beraber gelen güç kaynağı pek güvenilir gelmedi bana kasa seçimi iyi değil gibi ve ayrıca ekran kartını farklı markalarla karşılaştırdığımızda soğutmasından VRAM kullanımına kadar hep düşük kalıyor bu sistem pek güven vermedi GameGaraj pek tercüh etmiyorum maksimum 24 k bandında fiyat performans sistemi bildiğiniz varsa görmek isterim.