R5 5600 & RTX 3060 Ti sistem nasıldır?

hayretbise

Decapat
Daha fazla  
pc.png

Yaklaşık 3 aydır bilgisayar toplama konusunda yaptığım araştırmalar sonucunda böyle bir sistem satın aldım. Piyasada bulunan hazır sistemler arasında MSI anakart, MSI ekran kartı kullanılıp bu fiyata satılan bir sistem bulamadım. Kasa, PSU ve RAM konusunda fazla bir bilgi bulamadığım için onlardan bir tık şüpheliyim, sorun oluştururlar mı sizce? Az çok hepiniz piyasayı takip ediyorsunuzdur, sistem hakkındaki fikirleriniz nelerdir? Bu bileşenleri bu fiyata iyi almış mıyım sizce?

Gaming.gen.tr kargo konusunda üzer mi :(?

Sistemin özelleştirilmemiş hali: Buyrunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi bende satın almayı düşünüyorum? Hangi parçaları değiştirdiniz? Siparişi yeni mi verdiniz?
Anakartı MSI PRO B550M-P GEN3'e yükselttim. SSD'yi 1 TB'lik Kingston modeline yükselttim. Başka bir özelleştirme yapmadım. Siparişi 1 saat önce verdim.

Bu fiyata önerebileceğiniz bir sistem var mı? Bir de sistemde ki kötü yanlar neler?

Anakartı MSI PRO B550M-P GEN3'e yükselttim. SSD'yi 1 TB'lik Kingston modeline yükselttim. Başka bir özelleştirme yapmadım. Siparişi 1 saat önce verdim.
Ben ayın 5’nde almayı düşünüyorum ama gaming gen de sipariş çok geciktiriyormuş kararsız kaldım.

Bu fiyata önerebileceğiniz bir sistem var mı? Bir de sistemde ki kötü yanlar neler?

Ben ayın 5’nde almayı düşünüyorum ama gaming gen de sipariş çok geciktiriyormuş kararsız kaldım.

Bütçe varsa anakart B550 yapılmalı. 3060 Ti sisteme 20K vermek baya ironik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı