Y YUMRUKLARIM Hectopat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:02 #1 RAM 16gb Ekran kartı Asus 3060ti 8GB İşlemci ryzen 5 5600 Merhaba arkadaşlar. Şu anda nedense CS2'de FPS droplar yemeye başladım. Bir anda düşüyor veya düşük olarak oynatıyor. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 23:08
Merhaba arkadaşlar. Şu anda nedense CS2'de FPS droplar yemeye başladım. Bir anda düşüyor veya düşük olarak oynatıyor. Nasıl çözerim?
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 922 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 00:23 #2 YUMRUKLARIM dedi: Merhaba arkadaşlar. Şu anda nedense CS2'de FPS droplar yemeye başladım. Bir anda düşüyor veya düşük olarak oynatıyor. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Sürücülerin güncel olduğuna emin olun. Ara sıra bendede CS2 oynarken 200 FPS alırken 80 FPS kadar drop yiyebiliyorum. Artı 0 Eksi
YUMRUKLARIM dedi: Merhaba arkadaşlar. Şu anda nedense CS2'de FPS droplar yemeye başladım. Bir anda düşüyor veya düşük olarak oynatıyor. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Sürücülerin güncel olduğuna emin olun. Ara sıra bendede CS2 oynarken 200 FPS alırken 80 FPS kadar drop yiyebiliyorum.