R5 5600 RTX 3060 Ti sistemde ekran kartı 4060 Ti yükseltilmeli mi?

BarışBskn

Decapat
Dostlar 1 ay önce 18k ya sistem aldım ve 3060 Ti var içinde sistem de, ASUS Dual 3060 Ti, R5600, Corsair 2x8 3200 MHz RAM, ASUS Prime B550M-K, Vento kasa, 750W FSP PSU bir de 512 GB SSD WD. Var sizce ekran kartımı satıp 8 GB 4060 Ti alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerek yok. FHD'de kullanıcağınızı varsayıyorum, 8GB zaten yetersiz kalıcak bir süre sonra FHD'de bile. Ayrıca satarken sağlam zarar edeceksiniz sıfır/az kullanılmış bile olsa.

Eğer isterseniz yükseltin ama bence masraf olur hocam. Elinizdeki ekran kartı şu anki çoğu oyunu rahatça oynatabilecek bir seviyede.

Dostlar aldığım 3060 Ti GDDR6X bu arada bunu da ekstra belirtmek isterim satasım yok zaten de biraz moral bozdu çok uyguna çıktı kart.

Karşılaştırma videolarına bakarsanız 3060 Ti ile 4060 Ti arasında fark yok denecek kadar az hata 4xxx serisinde 4090 hariç "yükseltme" için alınabilecek bir kart bile yok. O yüzden almanı önermem.

Dostlar aldığım 3060 Ti GDDR6X bu arada bunu da ekstra belirtmek isterim satasım yok zaten de biraz moral bozdu çok uyguna çıktı kart.

Önceden belliydi böyle bir ortam oluşacağı aslında. DLSS 3.0 çok güzel bir özellik olsa da gireceğin masrafı karşılayacak kadar değil. Çünkü kas gücü ve VRAM konusunda yine yerinde sayıyor olacaksın.

Gerek yok. FHD'de kullanıcağınızı varsayıyorum, 8 GB zaten yetersiz kalacak bir süre sonra FHD'de bile. Ayrıca satarken sağlam zarar edeceksiniz sıfır/az kullanılmış bile olsa.

Çok teşekkürler hocam evet FHD de kullanıyorum satmak istersem sadece ekran kartını satarım ki haklısınız şu an 3060 Ti bendeki markanın sıfırı 12600 TL, Max 7,8 verirler diye düşünüyorum 1 aylık kart olmasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…