R5 5600 -RTX 3060 Ti sistemde kontrol edilmesi gereken ayarlar nedir?

ahmts100

Hectopat
Arkadaşlar herkese selam iyi akşamlar. Bayağıdır dizüstü kullanıyordum bugün yeni masaüstü satın aldım. Ama masaüstü gelince neye bakılır neye dikkat etmeyeliyim bilmiyorum. FreeDOS olarak gelecek. BIOS'ta nelere bakmalıyım ne tür testler yapmalıyım?

Sistem;
Ryzen 5 5600.
RTX 3060 Ti.
16 GB 3600 MHz RAM.
Gigabyte'te A520mh anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese selam iyi akşamlar. Bayağıdır dizüstü kullanıyordum bugün yeni masaüstü satın aldım. Ama masaüstü gelince neye bakılır neye dikkat etmeyeliyim bilmiyorum. FreeDOS olarak gelecek. BIOS'ta nelere bakmalıyım ne tür testler yapmalıyım?

Sistem;
Ryzen 5 5600.
RTX 3060 Ti.
16 GB 3600 MHz RAM.
Gigabyte'te A520mh anakart.
Aldınız mı sistemi almadıysanız bütçe nedir?Belki daha iyi bir şey önerebiliriz.
FreeDos gelecekse Windows kurman gerek.
BIOS'da XMP açman gerekli ve Secure boot.

Dostum sistemi aldım bütçeme uygun denk geldi.15 k civarı bütçe vardı bunu aldım ;

Ekran olarakda bunu tercih ettim ;

Aldınız mı sistemi almadıysanız bütçe nedir?Belki daha iyi bir şey önerebiliriz.
FreeDos gelecekse Windows kurman gerek.
BIOS'da XMP açman gerekli ve Secure boot.
Dostum bu sisteme ek sence almam yapmam gereken birşeyler varmıdır ?

Son düzenleme:
Dostum sistemi aldım bütçeme uygun denk geldi.15 k civarı bütçe vardı bunu aldım ;

Ekran olarakda bunu tercih ettim ;

Dostum bu sisteme ek sence almam yapmam gereken birşeyler varmıdır ?
Hocam sistemi iptal et çabuk.O fiyata 6700xt kaliteli kasa ve psu var.

Hocam sistemi iptal et çabuk.O fiyata 6700xt kaliteli kasa ve psu var.
Dostum oynayacağım oyun genel olarak rust bu tarz oyunda yükleme vb işlerde nvidia rtx birde dlss için daha verimli daha iyi diye araştırmıştım.

Dostum sistemi aldım bütçeme uygun denk geldi. 15 k civarı bütçe vardı bunu aldım;

Ekran olarak da bunu tercih ettim;

Dostum bu sisteme ek sence almam yapmam gereken bir şeyler var mıdır?

Hocam sizi tedirgin etmek istemem ama o monitörden bende de var ve ghosting sorunu oluyor bende yeni aldım ve pişman oldum yani sizin kararınız ama Black smearing çok var ben pişman oldum sizde olmayın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı