sametcekin
Picopat
Daha fazla
- RAM
- Corsair Vengance CL16 3200MHz
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 5600
Arkadaşlar merhaba,
1 ay once kadar asagidaki sistemi dizdim.
Ekran kartini, M.2 SSD'yi ve RAM'leri yukarida cizdigim yerlere baglayinca sistemde bazi problemler olustu. Bilgisayar calisiyor fakat.
M.2 NV2 SSD de asagidaki degerleri aliyorum. Vadedilen degerleri alamiyorum.
BIOS surem asagidaki gibi.
Sistem bostayken sicaklik degerleri asagidaki gibi. Fakat oyun oynarken ornegin GTA 5 GPU sicaklik 85'lere cikiyor. Bu normal mi bilmiyorum.
Bilgisayar acildiktan sonra ekran kararip geri aciliyor.
BIOS surumu 7C37vaı yani son cikan.
Clean format attim fakat bilgisayardaki yukarida saydigim bazi problemleri gideremedim. Bir de BIOS da ayarlari yukaridaki anakart fotografinda oldugu gibi baglayip calistirdigimda goruntu alamadim. BIOS'tan PCI Express girisini 8x4X4 seklinde set ettim. Oyle calisti. XPG overclock acik sistemde. Yani BIOS ayarlarini nasıl yapmak gerekli?
Umarim anlatabilmisimdir derdimi.
1 ay once kadar asagidaki sistemi dizdim.
- MSI X570 Gaming Plus
- AMD Ryzen 5 5600
- Corsair Vengance 2x8GB CL16
- Cooler Master Master Liquid ML240L V2 RGB
- Kingston NV2 PCIe 4.0 1TB 3500MB/s-2500MB/s
- NZXT 750W PSU
- NZXT H510i
Ekran kartini, M.2 SSD'yi ve RAM'leri yukarida cizdigim yerlere baglayinca sistemde bazi problemler olustu. Bilgisayar calisiyor fakat.
M.2 NV2 SSD de asagidaki degerleri aliyorum. Vadedilen degerleri alamiyorum.
BIOS surem asagidaki gibi.
Sistem bostayken sicaklik degerleri asagidaki gibi. Fakat oyun oynarken ornegin GTA 5 GPU sicaklik 85'lere cikiyor. Bu normal mi bilmiyorum.
Bilgisayar acildiktan sonra ekran kararip geri aciliyor.
BIOS surumu 7C37vaı yani son cikan.
Clean format attim fakat bilgisayardaki yukarida saydigim bazi problemleri gideremedim. Bir de BIOS da ayarlari yukaridaki anakart fotografinda oldugu gibi baglayip calistirdigimda goruntu alamadim. BIOS'tan PCI Express girisini 8x4X4 seklinde set ettim. Oyle calisti. XPG overclock acik sistemde. Yani BIOS ayarlarini nasıl yapmak gerekli?
Umarim anlatabilmisimdir derdimi.