Soğutucu ile aldığınız değerler iyi fakat stok soğutucu ile undervolt yapmanıza rağmen %100 derece olması anormal bir durum , kasanın hava akışıda kötü olabilir ya da undervolt ayarlarınız iyi değil. Zaten artık gerekte yok soğutucuyla iyi derecelere ulaşmış.
Soğutucu ile aldığınız değerler iyi fakat stok soğutucu ile undervolt yapmanıza rağmen %100 derece olması anormal bir durum, kasanın hava akışıda kötü olabilir ya da undervolt ayarlarınız iyi değil. Zaten artık gerek de yok soğutucuyla iyi derecelere ulaşmış.
Şimdi kurcalatmayayım size. BIOS'tan biliyorsanız frekansı otomatik 4.45GHz'e sabitleyip deneyebilirsiniz. Muhtemelen voltaj yetersiz gelir ama 1.13 - 1.14V ile çalışacağını umuyorum.
Şimdi kurcalatmayayım size. BIOS'tan biliyorsanız frekansı otomatik 4.45GHz'e sabitleyip deneyebilirsiniz. Muhtemelen voltaj yetersiz gelir ama 1.13 - 1.14v ile çalışacağını umuyorum.
Şimdi kurcalatmayayım size. BIOS'tan biliyorsanız frekansı otomatik 4.45GHz'e sabitleyip deneyebilirsiniz. Muhtemelen voltaj yetersiz gelir ama 1.13 - 1.14V ile çalışacağını umuyorum.
İyi ya. 120W çekiyor aslında 4.45GHz olmasını beklerdim açıkçası. 5 dakika için iyi değerler, zaten oyunda görmezsiniz bu sıcaklıkları. Soğutucunun performansını tam bilmiyorum. @pawEn, iyi mi?
İyi ya. 120W çekiyor aslında 4.45GHz olmasını beklerdim açıkçası. 5 dakika için iyi değerler, zaten oyunda görmezsiniz bu sıcaklıkları. Soğutucunun performansını tam bilmiyorum. @pawEn, iyi mi?