Efe Can Genç
Femtopat
Daha fazla
Farkındayım raporladım benim konu başlığım başkaydı zaten kendine kendine değişti anlayamadım kusura bakmayın.Konu içeriği PSU önerisi konu başlığı 5600 RTX 3070 sistem alınır mı?
Cevap geldi şimdi "Biz düzenledik." dedilerKonu içeriği PSU önerisi konu başlığı 5600 RTX 3070 sistem alınır mı? Modlar çok iyi abi ya
Almış zaten. Ve bence ortalama 3070 hazır sistem fiyatlarına göre çok daha uyguna bulmuş.Alınmaz. AMD daha mantıklı.
Kioxia 1TB Exceria Plus G2 Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KIOXIA Marka Kioxia 1TB Exceria Plus G2 Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Aerocool VX Plus 600W Güç Kaynağı (AE-VXP600) - PttAVM.com
Aerocool VX Plus 600W Güç Kaynağı (AE-VXP600) ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla!www.pttavm.com
AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
AsRock B550M-HDV AM4, DDR4, 4733+ (OC) HDMI / DVI / VGA, m.2, PCI-e 4.0, USB3.2 mATX Anakart | Teknobiyotik
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...www.teknobiyotik.com
Gameforce Cold 4 x 120 MM Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Gameforce Cold 4 x 120 MM Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Çok daha kaliteli ve 17K.
Bakacağım teşekkürler.Almış zaten. Ve bence ortalama 3070 hazır sistem fiyatlarına göre çok daha uyguna bulmuş.
Hayırlı olsun. Size önerim Frisby PSU'yu kullanmamanız olur. Bende de Frisby 600W PSU vardı 500'e satıp üstüne 1000 daha koyup NZXT C650 aldım. Siz de yapabilirsiniz.
Cevap geldi şimdi "biz düzenledik." dediler
Frisby yazısını gören tıklardı muhtemelen konuya şimdi tıklamaz kimse.Sen zaten sistemi almışsın burada PSU ile ilgili öneri istiyorsun PSU ile ilgili endişlerini aktarıyorsun. Adamlar bu sistem alınır mı diye başlığı düzenliyor ilginçler ya.