R5 5600 - RTX 4060 sistem alınır mı?

aedrols

Kilopat
1-2 ay önce hazır sistem almaya karar vermiştim, bir süredir belki yeni bir şey çıkar diye bekliyorum ama hem bir şey geldiği yok hem de beğendiklerim de zamlanıyor. PC HOCASI-GG10 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu sistemi 1TB SSD ile değiştirerek almayı düşünüyorum. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili + bu fandan da almayı düşünüyorum her ihtimale karşı.

Monitör olarak da;
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CNPG...epeyt-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6
https://www.amazon.com.tr/MSI-23-8-G2412F-Gaming-Monitör/dp/B0CP9L34CJ?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM bunlar olabilir monitör bilgim pek yok maalesef. Alınırlar mı sizce bir problem var mı?

Piyasadaki 4060 sistemlere göre fiyat iyi ama 8 GB VRAM'in yeni nesil oyunlarda zorlancağını düşünüyorum. Örneğin Last of Us part1 optimizasyon sorunlarından dolayı bende 10GB falan harcıyor. 8 GB VRAM'ım olsa sorun çekerdim.İşlemci zaten gayet iyi bir işlemci.

AM5 sistem almanızı öneririm biraz bütçe koyup. NVIDIA olmasını istemiyorsanız AMD daha F/P.

Evet arkadaşın dediği gibi AMD bakabilirsin. Yazılım konusunda bir o kadar iyi değiller ama daha ucuza daha iyi saf güçlü VRAM konusunda da daha iyi olan bir kart alıyorsun. 7700XT ya da 6750XT falan da bakabilirsin yaklaşık bütçelere.

Monitör 1TB SSD vs. derken bu sistemle her şey 35k küsure halloluyor. Maksimum bütçem bu olduğu için sistemde de 24-26k üzerine çıkamıyorum maalesef. AM5 ben de baktım ama fiyat artıyor, bu fiyatlarda bulduğum en iyisi buydu. Yine de sıfırdan monitörden düşerek bir daha bakacağım teşekkürler.

Aynı sistemi ben kullanıyorum, gayet idare eder. Bundan 5 sene sonra oyunlar zorlamaya başlar ancak şuan oynatamadığı oyun yoktur. Monitör olarak MSI olanı alabilirsin.

Aynı sistemi ben kullanıyorum, gayet idare eder. Bundan 5 sene sonra oyunlar zorlamaya başlar ancak şuan oynatamadığı oyun yoktur. Monitör olarak MSI olanı alabilirsin.
Zaten öyle aman aman oyunlar oynamıyorum ben de, yoksa zaten son oyunlar 32gb ram o bu bir ton şey ister zamanı gelince ora ayrı katılıyorum. Teşekkürler

Sistem kötü değil. Bu bütçede 4060 dışı kart yok zaten NVIDIA tarafında. Ama yarın öbür gün yükseltme yapmak istediğinizde takabileceğiniz en iyi işlemci 5800x3D falan olacak ki bu işlemci de bizim ülkede gereksiz pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…