Arkadaşlar sistem toplamadan pek anlamam o yüzden sizlere bir danışayım dedim. Bu iki sistem gözüme çarptı yükseltme falan yaptım ama sizler daha iyi bilirsiniz diye sorayım dedim.
Evet sipariş edebilirsiniz. Parça kalitesi gayet iyi. Ve yeni nesil bir soket olduğu için uzun yıllar kullanabilirsiniz. İleride yapmak istediğiniz yükseltmelere açık olacaktır. Bütçeniz çıkarsa 4060 Ti almak sizin yararınıza olabilir.
Attığınız sistem ise AM4 yani eski nesil soket. AMD o soket için yeni işlemci çıkartmayacak bir süre sonra. Ama AM5 soket olan arkadaşın attığı sistemi alırsanız uzun yıllar güncel kalabileceksiniz.
Sistem parçaları iyi. Şimdiki söyleyeceklerim 2 sistem için de geçerli. İşlemci için stok soğutucu yetersiz kalıyor o yüzden 700 ila 1000TL bandında kule tipi soğutucu alırsanız çok daha rahat edersiniz. Ama şu anlık kule tipi soğutucu olmadan da sistemi kullanabilirsiniz. İşlemciniz sıcak çalışacak yalnızca.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!