I IExcellence Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #21 pawEn dedi: İade etme ihtimalin varsa moral bozma iade et. İhtimalin yoksa kullanmaya devam et hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Daha kargoya verilecek elime gelmedi o kadar arıza çıkarmazsa dediğin gibi iade et miyim? Fiyattan yana sorun değil yani
pawEn dedi: İade etme ihtimalin varsa moral bozma iade et. İhtimalin yoksa kullanmaya devam et hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Daha kargoya verilecek elime gelmedi o kadar arıza çıkarmazsa dediğin gibi iade et miyim? Fiyattan yana sorun değil yani
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 31 Mart 2024 #22 IExcellence dedi: Daha kargoya verilecek elime gelmedi o kadar arıza çıkarmazsa dediğin gibi iade et miyim? Genişletmek için tıkla... @Kaan Diktaş Bence iade veya sipariş iptali yapılabiliyorsa yapılmalı. Net bütçe nedir o önemli? Üstüne ne kadar koyabilirsiniz?
IExcellence dedi: Daha kargoya verilecek elime gelmedi o kadar arıza çıkarmazsa dediğin gibi iade et miyim? Genişletmek için tıkla... @Kaan Diktaş Bence iade veya sipariş iptali yapılabiliyorsa yapılmalı. Net bütçe nedir o önemli? Üstüne ne kadar koyabilirsiniz?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 31 Mart 2024 #23 pawEn dedi: @Kaan Diktaş Bence iade veya sipariş iptali yapılabiliyorsa yapılmalı. Net bütçe nedir o önemli? Üstüne ne kadar koyabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... İade edilmeli. Maksimum bütçe ne olur öğrenmek lazım.
pawEn dedi: @Kaan Diktaş Bence iade veya sipariş iptali yapılabiliyorsa yapılmalı. Net bütçe nedir o önemli? Üstüne ne kadar koyabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... İade edilmeli. Maksimum bütçe ne olur öğrenmek lazım.
I IExcellence Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #24 Kaan Diktaş dedi: İade edilmeli. Maksimum bütçe ne olur öğrenmek lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam geldiğinde psu yu değiştirsem olmaz mı ?
Kaan Diktaş dedi: İade edilmeli. Maksimum bütçe ne olur öğrenmek lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam geldiğinde psu yu değiştirsem olmaz mı ?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 31 Mart 2024 #25 IExcellence dedi: Hocam geldiğinde PSU'yu değiştirsem olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz. 26k TL'ye 7500F 4060 sistem var.
IExcellence dedi: Hocam geldiğinde PSU'yu değiştirsem olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz. 26k TL'ye 7500F 4060 sistem var.
I IExcellence Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #26 Kaan Diktaş dedi: Olmaz. 26k TL'ye 7500F 4060 sistem var. Genişletmek için tıkla... Hocam parasından değil PC'yi sorunsuz bir şekilde kullansam yeter bana.
Kaan Diktaş dedi: Olmaz. 26k TL'ye 7500F 4060 sistem var. Genişletmek için tıkla... Hocam parasından değil PC'yi sorunsuz bir şekilde kullansam yeter bana.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 31 Mart 2024 #27 IExcellence dedi: Hocam parasından değil PC'yi sorunsuz bir şekilde kullansam yeter bana. Genişletmek için tıkla... Sana kalmış. O PSU'nun değişmesi şart. Sorunsuz kullanılır ama kazık bir sistem.
IExcellence dedi: Hocam parasından değil PC'yi sorunsuz bir şekilde kullansam yeter bana. Genişletmek için tıkla... Sana kalmış. O PSU'nun değişmesi şart. Sorunsuz kullanılır ama kazık bir sistem.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 31 Mart 2024 #28 IExcellence dedi: Hocam parasından değil PC'yi sorunsuz bir şekilde kullansam yeter bana. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman neden bir PC'ye 26k verdiniz diye sorarlar adama. Gidin 20k'ya alın onu sorunsuz kullanamayacakmısınız sanki?
IExcellence dedi: Hocam parasından değil PC'yi sorunsuz bir şekilde kullansam yeter bana. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman neden bir PC'ye 26k verdiniz diye sorarlar adama. Gidin 20k'ya alın onu sorunsuz kullanamayacakmısınız sanki?