R5 5600 RTX 4060 sistem nasıldır?

Hocam aynı fiyat dediğin için ben 8400f koydum. Bende biliyorum 7500 f in daha iyi olduğunu.

Ön yargıyla davranmak istemem ama senin attığın sistemi atsaydın, "hocam aynı fiyat dedim ya" diyebilme ihtimalini kattığım için 8400f işlemci önerdim. Yine de r5 5600 dan iyidir.

8400F'in 5600'e karşı soket dışında hiçbir avantajı yok.

Eğer bu işlemciye bu fiyatı verecekse AM4'ten devam etmeli.

Hocam ileride geliştirmek isterse, AM4'ü geliştiremez, AM5'i anakart almadan geliştirebilir?

Arkadaş performans değişmesini istemiş.
Performans değişmeden anakartı ne yapsın?

@ahlatt.r
Performans farkı olmak sızın daha fazla para vermek değmez.
Hocam direkt iletişim kuramadığımız için çok iyi bir iletişim kurduğumuz söylenemez fakat aynı bütçe demiş.

8400f almak çok daha mantıklı. İleride işlemci yükseltmek isteyince yükseltemeyecek. Yükselttiğinde + anakart parası ödemek zorunda kalacak, bunları hiç hesaba kattınız mı?

Ben hemen hemen aynı fiyatta önermiştim, siz daha pahallısını önermiştiniz.

Benim önerim ile senin önerisi arasında 1000TL fark var.
Performans olarak ise bırakın 1000'i 3000TL'ye değecek fark var.
Bu fiyatlara 8700F'li sistemler bile varken hiç mantıklı bir yaklaşım değil.

Benim önerim ile senin önerisi arasında 1000TL fark var.
Performans olarak ise bırakın 1000'i 3000TL'ye değecek fark var.
Bu fiyatlara 8700F'li sistemler bile varken hiç mantıklı bir yaklaşım değil.
Hocam anlamıyorsunuz sanırım. Diyorum ki performans farkını bende biliyorum fakat kullanıcı "aynı bütçede bir sistem önerebilir misiniz?" diye vurgulamış, o yüzden çok üste çıkamadım. Bu yüzden am5 in en düşük işlemcilerinden önerdim. İleride anakart almak zorunda kalmayacak. 3000 TL ye değecek fark varı nereden çıkardınız bilmiyorum.

Hocam sizde bir sıkıntı var tam çözemedim.
Benim attığım sistem 1000TL fazla sadece.
7500F ile 8400F arasındaki farka bir bakın sonra konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…