R5 5600 RTX 4060 sistem uyumlu mu?

eks13

Centipat
Böyle bir sistem almaya gidiyorum PC'den pek anlamadığım için uygun olmayan parçaları söyler misiniz?
AMD Ryzen 5 5600 işlemci
Gigabyte RTX 4060 8 GB ekran kartı.
Apacer Panther Black-Gold 32 GB RAM.
Gamepower Aura 4*120mm siyah fan
ARGB şerit LED 650W 80+ Bronze Power Supply Gaming kasa.
Gigabyte A520M k V2 1.0 DDR4 AMD A520 soket AM4 DDR4 5100(OC)MHz mATX Gaming (oyuncu) anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
bunu da gördüm fakat üstteki sistem daha iyi değil mi hocam? f/p falanda var gerçi ama gerekli bütçe ayırabilirim birde yanlış anlamayın belirttiğim gibi çok anlamıyorum parçalardan üstte attığım kasa daha yeni parçalara sahip denildi özellik olarak falan nvidia güzel özelliklere sahipmiş sanırım yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

Hocam bu konuya göz atabilirsin. Bence sen bütçeni belirtip yeni konu aç bu paraya hangi sistem alınır diye orada güzel öneriler yaparlar ve aklındaki tüm soruları sorabilirsin.

Nasıl desem 6700Xt önceki nesil fakat kas gücü olarak daha güçlü bir kart. 4060 ise yeni nesil, kas gücü zayıf fakat Dlss ve Frame Generation teknolojileri sayesinde bazı oyunlarda geçebiliyor 6700Xt'yi.

anladım hocam sağolun yardım ettiğiniz için
hayırlı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…