R5 5600 RTX 4060 sistemde performans düşüklüğü olması

GarroshHelscream

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle aranıza yeni katıldım herkese iyi günler arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi FPS düşmesi sorunu yaşıyorum. Birden yüksek FPS'lerden ani takılmayla 10 20 FPS düşüyor tekrar yükseliyor. Isı değerleri normal bir türlü sorunu çözemedim yardımcı olmaya çalışabilir misiniz rica etsem. League of Legends de oluyor genellikle bugün başka oyunlarda da denedim. Driverlar kurulu şekilde geldi zaman zaman güncellemelere bakıyorum.
Ryzen 5 5600.
MSI B550M.
Gainward RTX 4060.
2X Team Vulcan 8 GB DDR4 3600 MHz RAM.
1TB Kingston NV2 3500/2100MB/s SSD.
Gamepower 24 inç 180 Hz 0.5ms FHD Gaming monitör.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-01-19 saat 20.19.15_d3ba54f3.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 37
Hocam bende İncehesap'tan PC almıştım. PC i aldığım gibi format atıp kendim baştan driverları falan kendim kurdum bence en sağlıklısı böyle sizde deneyebilirsiniz.

Hocam işlemciniz ekran kartı için birazcık yetersiz sanki.

Alırken arkadaşlara danıştım sıkıntı olmaz dediler dostum.

Hocam bende İncehesap'tan PC almıştım. PC i aldığım gibi format atıp kendim baştan driverları falan kendim kurdum bence en sağlıklısı böyle sizde deneyebilirsiniz.

Yani benim anlamadığım nokta şu örnek vereyim Battle for middle Earth 2 gibi 20 senelik oyunda da ani takılma yaşadım bugün ne video izlediysem bir türlü çözemedim.

Durumuna şaşırdım fakat bence en makulu dediğimi yapmak olabilir daha sonrasında sorun devam ederse servise gönderebilirsin cihazı.

League of Legends oyununda kare hızını kitleyip o şekilde deneyebilir misin? Muhtemelen bu oyun için sorunun çözülecektir.

League of Legends oyununda kare hızını kitleyip o şekilde deneyebilir misin? Muhtemelen bu oyun için sorunun çözülecektir.

Denedim bir süre sonra anı bir aksiyonda skill kullaniminda bazen yapıyor. Yogun bir PC kullanımımda işten güçten vakit buldukca.

Durumuna şaşırdım fakat bence en makulu dediğimi yapmak olabilir daha sonrasında sorun devam ederse servise gönderebilirsin cihazı.

Artık sıfırdan format ile deneyeceğim bakalim.

Denedim bir süre sonra anı bir aksiyonda skill kullaniminda bazen yapıyor. Yogun bir PC kullanımımda işten güçten vakit buldukca.

Artık sıfırdan format ile deneyeceğim bakalim.

Format attın mı? Sorun çözüldü mü acaba? Sonucu bildirebilirsen sevinirim.

Format attın mı? Sorun çözüldü mü acaba? Sonucu bildirebilirsen sevinirim.

Çarşamba günü format atacağım bakacağım dostum sorun çözülmez ise servise göndereceğim garantili zaten. Bazi oyunlarda optimizasyon sorunları oluyor belki onlardan kaynaklı olabilir formata bakıp ona göre işlem yapacağım.

Selam dostum format sonrası sorunun çözüldü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…