Merhaba, sistemimde mevcutta R5 5600 ve 6500XT var ekran kartını 4060 yapmak istiyorum ancak sistemimde hightpower eco Bronze +80 500W PSU bulunuyor. Bu PSU ile Valorant gibi FPS oyunlarında sorun yaşar mıyım?
FPS oyunlarında o kadar sıkıntı olmaz, ama bilgisayarı zorlayan RDR2 GoW gibi oyunlarda sistem kapanmaları sorunu görülecektir PSU sistemi besleyemediği için, 650W öneririm o sistem için en az.
FPS oyunlarında o kadar sıkıntı olmaz, ama bilgisayarı zorlayan RDR2 GoW gibi oyunlarda sistem kapanmaları sorunu görülecektir PSU sistemi besleyemediği için, 650W öneririm o sistem için en az.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Niye kafandan bir şeyler sallayıp konu sahibini yanıltıyorsun? Resmi sitede bile önerilen değer 550W düzgün bir 400-450W bir PSU bile çok rahatça besler sistemi.
Niye kafandan bir şeyler sallayıp konu sahibini yanıltıyorsun? Resmi sitede bile önerilen değer 550W düzgün bir 400-450W bir PSU bile rahatça besler sistemi.
Sistemi zaten şuan yükseltiriyorum daha ileriyie gittiğinde komple sistemi değiştiririm. Tavsiyelerinize göre ekran kartını satın aldım. Herkese teşekkürler.
Sistemi zaten şuan yükseltiriyorum daha ileriyie gittiğinde komple sistemi değiştiririm. Tavsiyelerinize göre ekran kartını satın aldım. Herkese teşekkürler.
Demek istediğim bu işte, şimdi gidip bileşenini upgrade ettiğinde 500 W yetmeyecektir, burdaki cahil kitle bunu anlamadığı için anca beğenmedim ve hahaha atıyorlar.
Demek istediğim bu işte, şimdi gidip bileşenini upgrade ettiğinde 500 W yetmeyecektir, burdaki cahil kitle bunu anlamadığı için anca beğenmedim ve hahaha atıyorlar.
Hocam zaten R5 5600 ve 4060 ikilisinden üste çıkmaya çalıştığımda baya üst seviye bir sistem olur o sistem için de benim komple kasayı değiştirmem gerekir bu kasa için son güncellemem. 4060 Kaldırır diyorsunuz daha bir şey takılmayacak zaten.