R5 5600, RTX 4060 Ti icin yeterli midir?

ErdemŞen

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 4060 Ti var ama işlemcimin yeterli olup olmadığını bilmiyorum, Ryzen 5 5600 var, değiştirmem gerekir mi?

Bilgisayarımda 4060 Ti var ama işlemcimin yeterli olup olmadığını bilmiyorum, Ryzen 5 5600 var, değiştirmem gerekir mi?

Gayet yeterli. Zaten hazır sistemlere bakarsan 4060 Ti ile baya bir kullanılıyor. Ama bence işlemcini daha yüksek almaya çalış. İleride yeni ekran kartı alırken kısıtlanma.

İfadeler: Lyc
Gayet yeterli. Zaten hazır sistemlere bakarsan 4060 Ti ile bayağı bir kullanılıyor. Ama bence işlemcini daha yüksek almaya çalış. İleride yeni ekran kartı alırken kısıtlanma.

Bütçe varsa o karta R7 5800X çuk diye oturur.

Gayet yeterli bir işlemci. Performans olarak oynadığınız oyunlara göre değişir. Rekabet oyunlarında eh. Hikayeli oyunlarda ise yeterli. Genel olarak zaten bu işlemci ile satılıyor 4060 Ti.

İfadeler: Lyc
Gayet yeterli bir işlemci. Performans olarak oynadığınız oyunlara göre değişir. Rekabet oyunlarında eh. Hikayeli oyunlarda ise yeterli. Genel olarak zaten bu işlemci ile satılıyor 4060 Ti.

CPU ağırlıklı oyunlarda biraz darboğaz yapabiliyor diye okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…