Arkadaşlar, merhaba.
Bu 2 gündür bilgisayarım sebepsiz yere donmaya başladı. Çok garip bir donma; bir anda donuyor ve hemen geri geliyor. 1 saliselik olan bir şey. Discord'da arkadaşlarla konuşurken hem benim sesim bir anlığına kesiliyor hem de onların sesi bir anlığına kesiliyor. Sesteyken CS2 gibi oyunlara girdiğimde daha fazla olmaya başlıyor.
Monitörde ve PC'de G-Sync'i açtığımda da yine çok sık oluyor. Bilgisayar 1 saliselik donduğunda oyun da donuyor. Bunun sebebi nedir? Muhtemelen ekran kartı ile alakalı ama hâlâ sorunu çözebilmiş değilim.
Birebir aynı sistemi kullanıyorum sadece RAM'in farklı bende böyle bir sorun yok ama G-Sync veya V-Sync açık olduğunda yapıyor diye duymuştum o yüzden ben hiç açmam yine de emin değilim senin için araştırma yapacağım.
Birebir aynı sistemi kullanıyorum sadece RAM'in farklı bende böyle bir sorun yok ama G-Sync veya V-Sync açık olduğunda yapıyor diye duymuştum o yüzden ben hiç açmam yine de emin değilim senin için araştırma yapacağım.
Arkadaşlar G-Sync'yi kapattığımda sorun düzeldi, eğer kapattığınızda halen devam ediyorsa bilgisayarınızı Shift ile kapatıp tekrar açın. Sorun düzelecektir. Yazan sosyal arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.