YasinEren1 Femtopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #11 Aytemiz dedi: Olur hocam sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Hani sıkıntı falan varmış o yüzden korktum M.2 SSD'leri bozuyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2025
Aytemiz dedi: Olur hocam sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Hani sıkıntı falan varmış o yüzden korktum M.2 SSD'leri bozuyormuş.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.334 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #12 YasinEren1 dedi: Hani sıkıntı falan varmış o yüzden korktum M.2 SSD'leri bozuyormuş. Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum hocam bu sorunu. Ben böyle bir sorun yaşamadım.
YasinEren1 dedi: Hani sıkıntı falan varmış o yüzden korktum M.2 SSD'leri bozuyormuş. Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum hocam bu sorunu. Ben böyle bir sorun yaşamadım.
YasinEren1 Femtopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #13 Aytemiz dedi: İlk defa duyuyorum hocam bu sorunu. Ben böyle bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bakabilirsiniz ilgili videolardan. Benim ssd geçmedi sanirim, ama telaşlandım
Aytemiz dedi: İlk defa duyuyorum hocam bu sorunu. Ben böyle bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bakabilirsiniz ilgili videolardan. Benim ssd geçmedi sanirim, ama telaşlandım
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.334 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #14 YasinEren1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bakabilirsiniz ilgili videolardan. Benim SSD geçmedi sanirim, ama telaşlandım. Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum hocam. Eğer yine de tedirginseniz en azından 1 ay gibi bir süre daha bekleyip geçebilirsiniz.
YasinEren1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bakabilirsiniz ilgili videolardan. Benim SSD geçmedi sanirim, ama telaşlandım. Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum hocam. Eğer yine de tedirginseniz en azından 1 ay gibi bir süre daha bekleyip geçebilirsiniz.