R5 5600 - RTX 4060 vs i5 14400F - RTX 5060 Ti

Bir de işlemci ye sürekli termal macun değiştirmek gerekmeyen uzun süreli soğutması işe yarayan bir şey olursa çok sevinirim hocam çok kasa işinden anlamıyorum.

Attığım üç sistemden Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB bulunduran iyidir aslında bazı özelleştirmeler yapsak iyi olur tabii ufak tefek eksikleri var.

5060 Ti önermem saf güç olarak 7800XT daha iyi.

Evet öyle ama RX 7000 serisi artık alınmalı mı şüpheliyim dahili FSR özelliğinden de yoksun.

Yani bilmiyorum illa NVIDIA istiyorsa artık en az 5070 almalı.

5060 Ti önermem saf güç olarak 7800XT daha iyi.

Peki hocam çok teşekkür ederim bana da mantıklı geldi.

Hocam bana Gaming Gen TR'deki daha mantıklı geldi ama burada usta sizsiniz sizce hangisi daha iyi?

Hocam bana Gaming Gen TR'deki daha mantıklı geldi ama burada usta sizsiniz sizce hangisi daha iyi?

Gaming gendeki güzel ama Intel işlemcili olması sıkıntı bana göre. Bende ayrıyeten bunu öneririm.

Hocam bana Gaming.Gen.TR'deki daha mantıklı geldi ama burada usta sizsiniz sizce hangisi daha iyi?

Hocam RX 7800 XT kas gücü olarak daha iyi. RTX 5060 Ti savunma nedenim daha düşük güç tüketimi DLSS 4 ve MFG teknolojisinden dolayı. Eğer içiniz ısındıysa Gaming Gen TR'deki sistemi alın.

Hocam RX 7800 XT kas gücü olarak daha iyi. RTX 5060 Ti savunma nedenim daha düşük güç tüketimi DLSS 4 ve MFG teknolojisinden dolayı. Eğer içiniz ısındıysa Gaming Gen TR'deki sistemi alın.

Bu DLSS 4 falan az çok önemli mi peki hocam? Çok bilmediğim için soruyorum? Yani benim dediğiniz gibi RX 7800 XT de bu özellikleri kullanmam kötü bir şey mi?

Hocam bu arada AMD ile Intel işlemci oyunda bayağı bir fark eder mi peki?

Hikayeli oyunlarda DLSS ve MFG nimet diyebiliriz tabii yeni nesil oyunların çoğunda var eskilerde olmayabiliyor FPS'e fazlasıyla katkı sağlıyor.

Hikayeli oyunlarda DLSS ve MFG nimet diyebiliriz tabii yeni nesil oyunların çoğunda var eskilerde olmayabiliyor FPS'e fazlasıyla katkı sağlıyor.

Hocam son olarak tam olarak hangi sistem en mantıklısı attıklarınız arasından? Ve ben bu sisteme sonradan RAM vs ekleyebilirim değil mi?

Şuan seçilebilecek en mantıklısı hangisi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…