Burak Karabal
Megapat
Bir de işlemci ye sürekli termal macun değiştirmek gerekmeyen uzun süreli soğutması işe yarayan bir şey olursa çok sevinirim hocam çok kasa işinden anlamıyorum.
5060 Ti önermem saf güç olarak 7800XT daha iyi.
Attığım üç sistemden Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB bulunduran iyidir aslında bazı özelleştirmeler yapsak iyi olur tabii ufak tefek eksikleri var.
Evet öyle ama RX 7000 serisi artık alınmalı mı şüpheliyim dahili FSR özelliğinden de yoksun.
Yani bilmiyorum illa NVIDIA istiyorsa artık en az 5070 almalı.
5060 Ti önermem saf güç olarak 7800XT daha iyi.
CYBER-7800XT / INTEL i5-14400F TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CYBER-7800XT sistem tavsiyesi INTEL i5-14400F ve ASUS RX 7800 XT ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Sergeant 7A – RTX5060Ti - OEM Paketler | Game Garaj
Sergeant 7A RTX5060Ti ile güçlü işlemci, yüksek hızlı DDR5 bellek ve performans odaklı ekran kartını bir araya getirerek AAA oyunlarda yüksek FPS, akıcı ve kararlı bir oyun deneyimi yaşayın.www.gamegaraj.com
Bunlardan birini al.
Peki hocam çok teşekkür ederim bana da mantıklı geldi.
Hocam bana Gaming Gen TR'deki daha mantıklı geldi ama burada usta sizsiniz sizce hangisi daha iyi?
Peki hocam çok teşekkür ederim bana da mantıklı geldi.
Hocam bana Gaming.Gen.TR'deki daha mantıklı geldi ama burada usta sizsiniz sizce hangisi daha iyi?
Hocam RX 7800 XT kas gücü olarak daha iyi. RTX 5060 Ti savunma nedenim daha düşük güç tüketimi DLSS 4 ve MFG teknolojisinden dolayı. Eğer içiniz ısındıysa Gaming Gen TR'deki sistemi alın.
Gaming gendeki güzel ama Intel işlemcili olması sıkıntı bana göre. Bende ayrıyeten bunu öneririm.
GAMING-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-7800XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600X TRAY ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu DLSS 4 falan az çok önemli mi peki hocam? Çok bilmediğim için soruyorum? Yani benim dediğiniz gibi RX 7800 XT de bu özellikleri kullanmam kötü bir şey mi?
Hocam bu arada AMD ile Intel işlemci oyunda bayağı bir fark eder mi peki?
Hikayeli oyunlarda DLSS ve MFG nimet diyebiliriz tabii yeni nesil oyunların çoğunda var eskilerde olmayabiliyor FPS'e fazlasıyla katkı sağlıyor.