Hocam bunun sertifikası nedir?![]()
Cooler Master Elite Nex White 700 W MPW-7001-ACBW-BEU Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master Elite Nex White 700 W MPW-7001-ACBW-BEU Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master Elite Nex White 700 W MPW-7001-ACBW-BEU Power Supply özelliklerini incele, 2.750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
80+ WhiteHocam bunun sertifikası nedir?
4070 ile beraber Ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum. PSU konusunda çok bilgim yok. Fiyat performans olarak hangi PSU'yu alabilirim bu sistem için?
hocam psu konusunu hallettim de sen bana anakart için yardımcı olur musun? ryzen 5 5600 rtx 4070Bütçe nedir?
Hocam PSU konusunu hallettim de sen bana anakart için yardımcı olur musun? Ryzen 5 5600 RTX 4070.
Hocam bütçe tam net bir sayı yok ama 40k yı aşmamaya çalışıyorum. Modeli atabilir misin rica etsemHocam bence AM4 yatırım yapmayın ömürü bitmeye yakın bence en fazla 3 yılı var bir model vardı isterseniz atarım bütçeye göre söylerseniz ama AM4 soketi önermem AM5 öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.