R5 5600 RTX 4070 sistem için 580W PSU yeterli mi?

erenuney16

Hectopat
R5 5600 işlemci.
MSI MAG B550 Tomahawk anakart.
2X GB Adata XPG D60G RAM.
120GB HDD.
1TB Gigabyte firecude SSD.
Lian Li galahad 360 sıvı soğutucu.
Gigabyte 144 Hz ve Samsung 75Hz de monitörler kullanıyorum buna ek olarak 4070 almayı düşünüyorum. Şu an 1660S kullanıyorum ve sorun yaşamadım hiç sadece ekran kartı değiştireceğim.

X-Power 580W PSU sahibiyim bu donanıma yeterli olur mu? Yoksa değiştirmem gerekir mi?

Değişmeni öneririm ama bir süre kullansan problem yaşamazsın tam yüke çalıştırmamaya dikkat et ama.

Daha önce hiç görmediğim bir model, siyahının 0'ı 2K ama beyazı 4K kötü bir kasaya benzemiyor radyatör destekleri ve kasanın diğer özellikleri güzel gibi alabilirsin.

Daha önce hiç görmediğim bir model, siyahının 0'ı 2K ama beyazı 4K kötü bir kasaya benzemiyor radyatör destekleri ve kasanın diğer özellikleri güzel gibi alabilirsin.

Beğenmeme amacınız nedir yorumu attığı site hakkında iyi yorum yok hatta bunula ilgili konu bile var bilip bilmeden konuşmayın.

Beğenmeme amacınız nedir yorumu attığı site hakkında iyi yorum yok hatta bunula ilgili konu bile var bilip bilmeden konuşmayın.

Üstat 0'ı 2K ise sarı sitede 1.5k olması sence anormal mi? Siyahı bu fiyata koysalar alma derdim.

Dolandırıcıdır dediğiniz kasa 2 Bin'den başlıyor.

Dediğiniz şey ile sizi baş başa bırakıyorum, bu arada sarı siteden mal alınır. İl dışındaysa Param Güvende ile alır aynı ilde ise görüp elden alabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…