Hazır bir sistem alacağım fakat bu sistemi alıp almamak arasında kararsız kaldım. FPS ve hikayeli oyunlar oynayacağım, bu sistemin alternatifi olarak ne önerebilirsiniz? Bütçem bu fiyat bandında yine. Sistemin linkini aşağıya bırakıyorum.
RTX 5060
Bütçe nedir?
25-30k arası.
RTX5060 alınmaz.
Bu bütçe bantlarında ne öneriyorsun o zaman hazır sistemlerde.
Bu bütçe bantlarında ne öneriyorsun o zaman hazır sistemlerde.
![]()
MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 8400F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MURAT GAMSIZ-MG1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X TRAY ASUS RTX 4060 ekran kartı ile tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Ben önermem şahsen. Kasa+PSU çok kötü, doğru dürüst bir şeye çevirmek için +1.5k istiyor. Soğutucu keza öyle. 5060'ın da 4060'a çok büyük bir üstünlüğü yok. Yabancı forumlarda genel olarak hayal kırıklığı olarak nitelendirilmiş.
Onun yerine şunu alıp, kalan 2K ile parça kalitesi yükseltirim şahsen: https://www.itopya.com/kuark-speed-...ual-oc-v2-edition-8gb-16gb-ddr4-500gb-_h28656
İşlemci 8400F olmasa güzel de 16MB önbellekli işlemci pek mantıklı değil. 7500F'e yükseltme seçeneği de yok maalesef.
AM4 alma.Bu sistemin bir de R5 5600 versiyonlu hali vardı o nasıldır?rtx 4060
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.