yunusemre14 Centipat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 Konuda da yazdığım gibi, sistem bu fakat Valorant'ta en düşük ayarlarda bile kasma ve FPS sorunları yaşıyorum. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023
Konuda da yazdığım gibi, sistem bu fakat Valorant'ta en düşük ayarlarda bile kasma ve FPS sorunları yaşıyorum. Sebebi nedir?
Lvbel_c5 Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #2 Sistemi belirtmemişsiniz Valorant Kasma Sorunu İçin Çözüm Yolları Sistem gereksinimlerini kontrol edin. Sürücüleri güncelleyin. Arka planda çalışan programları kapatın. İşletim sistemini güncelleyin. Anti virüs programını geçici olarak devre dışı bırakın. 18 Eki 2022
Sistemi belirtmemişsiniz Valorant Kasma Sorunu İçin Çözüm Yolları Sistem gereksinimlerini kontrol edin. Sürücüleri güncelleyin. Arka planda çalışan programları kapatın. İşletim sistemini güncelleyin. Anti virüs programını geçici olarak devre dışı bırakın. 18 Eki 2022
yunusemre14 Centipat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 hocam sürücüleri kontrol ettim güncel fakat valorant dışında gta online girdim herşeyi düşüğe almama rağmen aynı sorunlar yaşandı
hocam sürücüleri kontrol ettim güncel fakat valorant dışında gta online girdim herşeyi düşüğe almama rağmen aynı sorunlar yaşandı