dexso Centipat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Sizce değiştirmem gereken bir şey var mı veya işlemci ile ekran kartı sorun yaratır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024
Sizce değiştirmem gereken bir şey var mı veya işlemci ile ekran kartı sorun yaratır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.355 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #11 pidee dedi: Hocam ikinci sistem yerine şu tercih edilebilir. GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi Bu bütçede AM4 almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yok ben arkaşın butcesi 32K sandigim icin AM4 önerdim, 35K imiş, bu yüzden @Eswaii nin sistemi önerdim. Artı 0 Eksi
pidee dedi: Hocam ikinci sistem yerine şu tercih edilebilir. GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi Bu bütçede AM4 almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yok ben arkaşın butcesi 32K sandigim icin AM4 önerdim, 35K imiş, bu yüzden @Eswaii nin sistemi önerdim.
KS KS dexso Centipat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #12 pidee dedi: Hocam ikinci sistem yerine şu tercih edilebilir. GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu bütçede AM4 almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Senin dediğini mi alayım arkadaşın dediğini mi Hangisi daha performanslı olur Artı 0 Eksi
pidee dedi: Hocam ikinci sistem yerine şu tercih edilebilir. GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu bütçede AM4 almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Senin dediğini mi alayım arkadaşın dediğini mi Hangisi daha performanslı olur
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #13 dexso dedi: Senin dediğini mi alayım arkadaşın dediğini mi Hangisi daha performanslı olur Genişletmek için tıkla... Benim attığım sistemin biri bu zaten. Bütçeniz uymazsa diye daha ucuz olanını da attım. Artı 0 Eksi
dexso dedi: Senin dediğini mi alayım arkadaşın dediğini mi Hangisi daha performanslı olur Genişletmek için tıkla... Benim attığım sistemin biri bu zaten. Bütçeniz uymazsa diye daha ucuz olanını da attım.
KS KS dexso Centipat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #14 Eswaii dedi: Benim attığım sistemin biri bu zaten. Bütçeniz uymazsa diye daha ucuz olanını da attım. Genişletmek için tıkla... Zahmet olmazsa abartı fiyatlı olmayacak şekilde ekipman da atarmısın Artı 0 Eksi
Eswaii dedi: Benim attığım sistemin biri bu zaten. Bütçeniz uymazsa diye daha ucuz olanını da attım. Genişletmek için tıkla... Zahmet olmazsa abartı fiyatlı olmayacak şekilde ekipman da atarmısın
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #15 dexso dedi: Zahmet olmazsa abartı fiyatlı olmayacak şekilde ekipman da atarmısın Genişletmek için tıkla... Bunun için ayrı konu açmanız daha iyi. Klavyede boyut, switch vs. mouse da tutuş şekli, el boyutunuz gibi şeyler önemli olduğu için hepsine istediğiniz özellikleri belirtip bütçe belirtmeniz gerekir ki ona göre bakalım. Artı 0 Eksi
dexso dedi: Zahmet olmazsa abartı fiyatlı olmayacak şekilde ekipman da atarmısın Genişletmek için tıkla... Bunun için ayrı konu açmanız daha iyi. Klavyede boyut, switch vs. mouse da tutuş şekli, el boyutunuz gibi şeyler önemli olduğu için hepsine istediğiniz özellikleri belirtip bütçe belirtmeniz gerekir ki ona göre bakalım.