l3y Centipat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, RX 570, R5 5600, B550M-K bir sistemim var. Ekran kartını 3 gün önce 2. el aldım. Masaüstünde veya oynarken ekran bir anda gidiyor ama sesler geliyor. Sebebi ne olabilir? Ne olur yardımcı olun. Dönüştürücü kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2022
Merhaba arkadaşlar, RX 570, R5 5600, B550M-K bir sistemim var. Ekran kartını 3 gün önce 2. el aldım. Masaüstünde veya oynarken ekran bir anda gidiyor ama sesler geliyor. Sebebi ne olabilir? Ne olur yardımcı olun. Dönüştürücü kullanıyorum.
Çözüm l3y 20 Kasım 2022 the Prodigy dedi: Anakarttan nasıl görüntü alacaksın? İşlemcide grafik kartı yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında problem varmış, başka kart takınca düzeldi.
the Prodigy dedi: Anakarttan nasıl görüntü alacaksın? İşlemcide grafik kartı yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında problem varmış, başka kart takınca düzeldi.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 20 Kasım 2022 #2 l3y dedi: Dönüştürücü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Cevabı kendin vermişsin ama haricinde kart sorunlu olabilir. Artı 0 Eksi
l3y dedi: Dönüştürücü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Cevabı kendin vermişsin ama haricinde kart sorunlu olabilir.
Kekspır Attopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #3 Ekran kartı sürücüsünün güncel oldugundan emin ol DP ya da HDMI kablosu değiş yine olmazsa dönüşütürücüyü değişmeyi deneyebilirsin Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücüsünün güncel oldugundan emin ol DP ya da HDMI kablosu değiş yine olmazsa dönüşütürücüyü değişmeyi deneyebilirsin
KS KS l3y Centipat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #4 the Prodigy dedi: Cevabı kendin vermişsin ama haricinde kart sorunlu olabilir. Genişletmek için tıkla... Problem o deği televizyona bağlıyorum yine aynı. Kekspır dedi: Ekran kartı sürücüsünün güncel oldugundan emin ol DP ya da HDMI kablosu değiş yine olmazsa dönüşütürücüyü değişmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü güncelleyeliyorum çünkü ekran alamıyorum Eklemek isterim anakarttan da görüntü alamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
the Prodigy dedi: Cevabı kendin vermişsin ama haricinde kart sorunlu olabilir. Genişletmek için tıkla... Problem o deği televizyona bağlıyorum yine aynı. Kekspır dedi: Ekran kartı sürücüsünün güncel oldugundan emin ol DP ya da HDMI kablosu değiş yine olmazsa dönüşütürücüyü değişmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü güncelleyeliyorum çünkü ekran alamıyorum Eklemek isterim anakarttan da görüntü alamıyorum.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 20 Kasım 2022 #5 l3y dedi: Problem o deği televizyona bağlıyorum yine aynı. Sürücüyü güncelleyeliyorum çünkü ekran alamıyorum Eklemek isterim anakarttan da görüntü alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Anakarttan nasıl görüntü alacaksın? İşlemcide grafik kartı yok. Artı 0 Eksi
l3y dedi: Problem o deği televizyona bağlıyorum yine aynı. Sürücüyü güncelleyeliyorum çünkü ekran alamıyorum Eklemek isterim anakarttan da görüntü alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Anakarttan nasıl görüntü alacaksın? İşlemcide grafik kartı yok.
Kekspır Attopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #6 En İyisi Bir Teknik Servise Götürmek Ozaman Artı 0 Eksi
KS KS l3y Centipat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #7 the Prodigy dedi: Anakarttan nasıl görüntü alacaksın? İşlemcide grafik kartı yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında problem varmış, başka kart takınca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
the Prodigy dedi: Anakarttan nasıl görüntü alacaksın? İşlemcide grafik kartı yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında problem varmış, başka kart takınca düzeldi.