R5 5600 RX 570 Valorant'ta FPS düşük göstermesi

Servet523

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB CL 16
Ekran kartı
RX 570 4 GB
Anakart
B450M Prime
İşlemci
R5 5600
Öncelikle selam arkadaşlar, yeni işlemci aldım FPS Valorant'ta düşük gösteriyor 75 -140 arası gösteriyor ancak kesinlikle FPS o seviyede değil Afterburner ile ölçümlerde de bu böyle. Eski işlemcim i3-9100F'di ve onda 180 FPS'lerde geziniyordu, Discord açıldığında 90 FPS'lere düşüyor ve kasmaya başlıyordu. Ancak bunda 75 yazmasına rağmen en ufak bir takılma da yok Discord da açık üstelik ne olduğunu anlamadım. Her oyunda böyle değil ama bazı oyunlarda oluyor böyle.

Öncelikle selam arkadaşlar, yeni işlemci aldım FPS Valorant'ta düşük gösteriyor 75 -140 arası gösteriyor ancak kesinlikle FPS o seviyede değil Afterburner ile ölçümlerde de bu böyle. Eski işlemcim i3-9100F'di ve onda 180 FPS'lerde geziniyordu, Discord açıldığında 90 FPS'lere düşüyor ve kasmaya başlıyordu. Ancak bunda 75 yazmasına rağmen en ufak bir takılma da yok Discord da açık üstelik ne olduğunu anlamadım. Her oyunda böyle değil ama bazı oyunlarda oluyor böyle.

İşlemci termal magcun bakımını yapıyor musun?

İşlemci termal magcun bakımını yapıyor musun?

Zaten yeni taktım ve evet yaparım normalde de FPS de bir düşüş yok sadece öyle yazıyor ama bir takılma vs yok öyle Hz de de sıkıntı yok herhangi bir kasma da yok boş duvara bakınca 700 FPS'leri gösterirken sanki FPS düşmüş gibi oluyor kalabalığa bakınca ama düşük değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı