Çözüldü R5 5600 RX 5700XT Sistem Oyunlarda Çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atakankral

Decapat
Daha fazla  
RAM
G.Skill 2x8 GB 3600
Ekran kartı
RX 5700XT Nitro+
Anakart
B450M S2H V2
İşlemci
R5 5600
Arkadaşlar iyi günler B450M S2H V2 anakartım var.
Farklı türlerde RAM kitleri denedim fakat sonuç aynı.
RX 5700 XT ekran kartım var oyunlarda çökme oluyor. Son dönemlerde iyice arttı. Acaba bunun nedeni RAM'lerden olabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
BIOS güncel mi?
evet bios güncel

Son AMD yazılımında sıkıntı var rivayetlere göre.

20'den fazla farklı yazılım denedim hepsinde aynı hata.

Eskiden sıkıntın yoksa sürücülerde bir önceki sürüme dönmeyi dene bence. Bir arkadaşım bu yöntemle yaşadığı mavi ekran sorununu çözmüştu.

Başından beri aynı sorun.

Arkadaşlar gittim iademi gerçekleştirdim paşalsr gibi RTX'e geçtim sorunlarım düzeldi.
İşlemcide evet çok iyi ama ekran kartında hala NVIDIA önde bence.
İşlemci ısısı anlık olarak artıyor olabilir. Kasa soğutman iyi durumda mı?

Dostum bugün benim de başıma geldi oyunda çökmeler, durduk yere hata vermeden oyundan atmalar, mavi ekran falan oldu. Ben'de DDU ile driverını sildim ekran kartının sonra Aygıt Yöneticisi'nden güncelledim şu an sıkıntısız bir şekilde çalışıyor, ki benim tahminimce Radeon yazılımını kullanıyorsan benim tahminimce bir hata var Radeon yazılımında. Driver silince otomatik olarak Radeon yazılımı'da siliniyor zaten.

BIOS güncel mi?
evet bios güncel

Son AMD yazılımında sıkıntı var rivayetlere göre.

20'den fazla farklı yazılım denedim hepsinde aynı hata.

Eskiden sıkıntın yoksa sürücülerde bir önceki sürüme dönmeyi dene bence. Bir arkadaşım bu yöntemle yaşadığı mavi ekran sorununu çözmüştu.

Başından beri aynı sorun.

Arkadaşlar gittim iademi gerçekleştirdim paşalsr gibi RTX'e geçtim sorunlarım düzeldi.
İşlemcide evet çok iyi ama ekran kartında hala NVIDIA önde bence.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…