R5 5600 RX 590 sistem toplanır mı?

Narvto

Centipat
Daha fazla  
İşlemci.
AMD Ryzen 5 5600 soket AM4 MPK işlemci.
Anakart.
ASUS B450M Dragon AMD B450 soket AM4 ATX Gaming anakart.
Bellek.
Adata XPG Gammix D30 8 GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 kırmızı Gaming RAM.
Ekran kartı.
AMD Radeon RX 590 Sapphire 8 GB.
SSD.
1 X XPG SX8100 ASX8100NP-512GT-C 512 GB 3500MB-3000MB/s M.2 PCI-e NVMe SSD disk (46066)
Kasa.
1 X 4 fan Frisby FC-9320G 600W 80+ RGB midi Tower Gaming kasa.

Power'ı değiştirdim o da budur.
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Power Supply
Bu sistemde herhangi bir darboğaz olur mu ya da bir sorun?

Hocam, DDR4 ve AM4 eskidi artık yol yakınken AM5 ve DDR5'e geçin. Bütçeniz nedir?

problem yok ben sadece şuan ki sistemim de sorun olur mu olmaz mı onu merak ediyorum
Çok elektrik harcıyor bütçenizi söylerseniz ikinci el dahi olsa eli yüzü düzgün Nvidia(AMD'de olur) ekran kartı öneririm. Eskiden AMD ekran kartlarında sorunlar vardı. Bütçe yoksa alınır.

Son düzenleme:
Çok elektrik harcıyor bütçenizi söylerseniz ikinci el dahi olsa eli yüzü düzgün NVIDIA(AMD'de olur) ekran kartı öneririm. Eskiden AMD ekran kartlarında sorunlar vardı. Bütçe yoksa alınır.

Kral bütçelik bir şey yok Power'ı alacağımı düşünüyorsun herhalde Power'ı çoktan almıştım onu link olarak site kendi koydu ben sadece bu özelliklere sahip PC de darboğaz olur mu onu bilmek istiyorum.

Darboğaz bence olmaz.

Aynı kasayı eskiden kullanmıştım. Çok çabuk tozlanıyor ve içerisindeki fanlar bir süre sonra bozuluyor. Ben kasayı aldıktan 1-2 ay sonra fanları bozulmaya başlamıştı. Darboğaz olacağını zannetmiyorum. RX 590 ile sorunlar yaşayabilirsin hazırlıklı ol derim. RX 590 ekran kartının bir avantajı ise kışın odayı çok iyi ısıtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…