R5 5600 RX 6600 Battlefield V ayarları nasıl olmalı?

Adil45

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5600 / GIGABYTE RX 6600 EAGLE / GIGABYTE B550-MK / TEAMGROUP T-Force Vulcan Z DDR4 3600 MHZ 16GB / THERMALTKAE TOUGHPOWER GX2 80+ GOLD 600W / CRUCİAL P3 PLUS 1 TB M2 SSD
Selam. Battlefield V'de tam olarak verim alamiyorum. Oyunda FPS düşmesi oluyor bazi anlarda. Ayar onerisi atar misiniz rica etsem?

Ryzen 5 5600 / Gigabyte RX 6600 Eagle / Gigabyte B550-MK / Teamgroup t-Force Vulcan Z DDR4 3600 MHz 16 GB / Thermaltake Toughpower GX2 80+ Gold 600W / Crucial P3 Plus 1 TB M.2 SSD.

Drop girmediği sürece Online oyun olduğu için arada FPS düşmesi normaldir. Fulleyin ayarları 1080p güzel bir şekilde oynarsınız. Sabit FPS almak Online oyunlar için çok zordur zaten. Yani diyeceğim odur ki FPS düşüşü rahatsız etmiyorsa, akıcılığı bozmuyorsa önemli değil.

Son düzenleme:
Texture quality ve mesh quality medium yada high yap geri kalan bütün ayarları low ve kapalı olsun. Future frame rendering kapalıysa aç, DX12 açıksa kapat.

Texture quality ve mesh quality medium yada high yap geri kalan bütün ayarları low ve kapalı olsun. Future frame rendering kapalıysa aç, DX12 açıksa kapat.
oyun ayalarin high medium yaptim ama oyunda yirtilma droplar giriyodu vsync acdim ve duzeldi sorun. monitor kaynakli olsa gerek

Oyun ayalarin high medium yaptim ama oyunda yirtilma droplar giriyordu V-Sync açtım ve duzeldi sorun. Monitor kaynakli olsa gerek.

Yırtılma olması gayet normal çünkü monitörün desteklediği Hz'den fazla FPS alıyorsunuzdur. V-Sync açınca bu iki değeri eşitler ve yırtılma olmaz.

Drop konusunda da şöyle etkili olmuştur. Mesela 100FPS alırken aniden 50'ye düşer bu oyunu çok etkiler. Ama siz V-Sync açınca FPS 60'a sabitlenir.(60Hz örnek verdim) ve FPS 50'ye düşse de bir fark hissetmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…