Çözüldü R5 5600 RX 6600 mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Çözüm
Sıradan mavi ekranlardan biri. Driver'lardan kaynaklanıyor.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutları uygulayın:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
sfc /scannow

BIOS sürümünüz güncel sıkıntı yok.

DDU ile sürücüleri kaldırıp ekran kartınızın sitesinden WHQL sürümünü kurun.

sfc /scannow

Çözüm

sfc /scannow

Hocam bu mavi ekradan beri Elden Ring oyununda bir süre geçirdikten sonra hata vermeden crash yiyorum olay görüntüleyicisinde 0x000000C5 hata koduyla çıkıyor da bu hata kodunun ne anlama geldiğini biliyor musunuz?

Hocam bu mavi ekradan beri Elden Ring oyununda bir süre geçirdikten sonra hata vermeden crash yiyorum olay görüntüleyicisinde 0x000000C5 hata koduyla çıkıyor da bu hata kodunun ne anlama geldiğini biliyor musunuz?

Üzgünüm. Görmüştüm cevaap verecektim ancak unutmuşum.

Basit bir çözüm deneyelim ilk baş olur mu? Steam'den dosyaların bütünlüğünü kontrol ettirir misiniz? Adını tam olarak hatırlamıyorum ama anlamışsınızdır siz ne demek istediğimi.

Üzgünüm. Görmüştüm cevaap verecektim ancak unutmuşum.

Basit bir çözüm deneyelim ilk baş olur mu? Steam'den dosyaların bütünlüğünü kontrol ettirir misiniz? Adını tam olarak hatırlamıyorum ama anlamışsınızdır siz ne demek istediğimi.

Geri cevapladığınız için teşekkür ederim. Sorunu BIOS ayarlarını sıfırlayarak hallettim nedense hiçbir oyunda CPU'ya yaptığım PBO overclock sıkıntı çıkarmıyorken Elden Ring'i bozuyormuş.

Geri cevapladığınız için teşekkür ederim. Sorunu BIOS ayarlarını sıfırlayarak hallettim nedense hiçbir oyunda CPU'ya yaptığım PBO overclock sıkıntı çıkarmıyorken Elden Ring'i bozuyormuş.
Anladım. Sevindim sorunu çözdüğünüze. İlk başta dediğim işlemleri yaptınız mı? Sıkıntı var mı şuan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı