R5 5600 RX 6600 Sistem GTA San Andreas'ta Düşük CPU Kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

298784

Kilopat
RAM
Team T-Force Vulcan Tuf Gaming Alliance 16GB (2X8GB) 3200MHZ CL16 DDR4
Ekran kartı
XFX SWFT 210 RX 6600
Anakart
B450M S2H V2
İşlemci
AMD RYZEN 5 5600
Başlıkta yazdığı gibi GTA San Andreas oynuyorum çok oyunculu şekilde, işlemci kullanımı sürekli 0-10 arası gidip gidip geliyor. RX 6600 ve Ryzen 5 5600 var. Çok fazla performans isteyen bir şey değil oyun ama 50 FPS nedir yahu? Bu işte bir gariplik var. Eski ekran kartım GT 1030 takılıyken FPS ile alakalı bir sorun olmuyor.

Başlıkta yazdığı gibi GTA San Andreas oynuyorum çok oyunculu şekilde, işlemci kullanımı sürekli 0-10 arası gidip gidip geliyor. RX 6600 ve Ryzen 5 5600 var. Çok fazla performans isteyen bir şey değil oyun ama 50 FPS nedir yahu? Bu işte bir gariplik var. Eski ekran kartım GT 1030 takılıyken FPS ile alakalı bir sorun olmuyor.
Kaç yıllık oyun hocam.Eminim ki dandik bir pc de belki de daha çok performans alırsınız.

GTA San Andreas 30 FPS kilitli oynanıyor zaten. Kilidi açınca fizikler saçmalamaya başlar. Ben yine ona katlanarak 60 FPS oynamıştım. Kullanmaması da normal. Oyun normalde 30, müdahale ile en fazla 60 FPS almanıza izin veriyor. 60 FPS alıp %100 kullanmanın manası yok.

Kaç yıllık oyun hocam.Eminim ki dandik bir pc de belki de daha çok performans alırsınız.
Zaten SAMP oynuyorum, bir sürü mod yüklü. Bir sürü optimize edici mod falan var ona rağmen böyle yapıyor. Bazı gtx 1080 ile rtx 3090 arası ekran kartı kullanan arkadaşlarda hiç böyle sorunlar yok.
GTA San Andreas 30 FPS kilitli oynanıyor zaten. Kilidi açınca fizikler saçmalamaya başlar. Ben yine ona katlanarak 60 FPS oynamıştım. Kullanmaması da normal. Oyun normalde 30, müdahale ile en fazla 60 FPS almanıza izin veriyor. 60 FPS alıp %100 kullanmanın manası yok.
FPS limitini kaldıracak modlar kullanıyorum. Grafik modu yüklüyorum FPS 50'den yukarı çıkmıyor.
Eski oyunlarda ekran kartı kullanımı düşük oluyor haliyle FPS de düşük oluyor.
Genel bir sorun değil ama hocam sadece ben yaşıyorum bunu. Düşük fps alıyorum yani.

Bu normal mi sizce?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı