R5 5600 RX 6600 sistem uyumlu mu?

Tamam onu geçtim allah aşkına şu sistemi hocam toplam kaç TL'ye aldınız. 16-17 üstüyse kazık oluyor çünkü.

Biraz riskleri var evet ama 6k civarına 2. el 6600XT'de alabilirdin.
Gerek yok ben memnunum 😁

Tamam onu geçtim allah aşkına şu sistemi hocam toplam kaç TL'ye aldınız. 16-17 üstüyse kazık oluyor çünkü.
21 bin TL oluyor biliyorum bu paraya internette hazır PC de alınabilir 4060 sistemler var ama ben böyle karar verdim. Buarada yanlıs anlama daha PC almadım sadece elimde ekran kartı var

21 bin TL oluyor biliyorum bu paraya internette hazır PC de alınabilir 4060 sistemler var ama ben böyle karar verdim. Buarada yanlıs anlama daha PC almadım sadece elimde ekran kartı var

O yüzden söyledim zaten 18'e şunun üzerine güncelleme yaparak alsan RX6600'e taş çıkarır performans alırdın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O yüzden söyledim zaten 18'e şunun üzerine güncelleme yaparak alsan RX6600'e taş çıkarır performans alırdın.
Artık çok geç çünkü dediğim gibi ekran kartım var bu arada bu söyledigim sistem sana pahalı geldi peki o zaman bana ekran kartı ve kasa aynı kalıcak şekilde bir sistem toplarmısın güç kaynağı kasada

Bu sistemi düşünüyorum yukardaki
MLD M300 alınmaz onun yerine Exceria G2 çok daha iyi.

RAM'i G.Skill ile değiştirebilirsin. CL değeri daha düşük ve daha ucuz. Ayrıca OC potansiyeli de biraz daha yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı