Biraz riskleri var evet ama 6k civarına 2. el 6600XT'de alabilirdin.tamamdır yanlış söylemiş olabilirim ama 10 bine yakın biraz yani 9 bin liraymış normalde gördüğün gibi ama işte biz 6 bine aldık
Gerek yok ben memnunumBiraz riskleri var evet ama 6k civarına 2. el 6600XT'de alabilirdin.
21 bin TL oluyor biliyorum bu paraya internette hazır PC de alınabilir 4060 sistemler var ama ben böyle karar verdim. Buarada yanlıs anlama daha PC almadım sadece elimde ekran kartı varTamam onu geçtim allah aşkına şu sistemi hocam toplam kaç TL'ye aldınız. 16-17 üstüyse kazık oluyor çünkü.
21 bin TL oluyor biliyorum bu paraya internette hazır PC de alınabilir 4060 sistemler var ama ben böyle karar verdim. Buarada yanlıs anlama daha PC almadım sadece elimde ekran kartı varTamam onu geçtim allah aşkına şu sistemi hocam toplam kaç TL'ye aldınız. 16-17 üstüyse kazık oluyor çünkü.
Artık çok geç çünkü dediğim gibi ekran kartım var bu arada bu söyledigim sistem sana pahalı geldi peki o zaman bana ekran kartı ve kasa aynı kalıcak şekilde bir sistem toplarmısın güç kaynağı kasadaINTEL I3 14100F-RADEON RX 6700 XT-PRO H610M-E DDR4-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 14100F-RADEON RX 6700 XT-PRO H610M-E DDR4-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
O yüzden söyledim zaten 18'e şunun üzerine güncelleme yaparak alsan RX6600'e taş çıkarır performans alırdın.
Şu an max 15k mı bütçen?Artık çok geç çünkü dediğim gibi ekran kartım var bu arada bu söyledigim sistem sana pahalı geldi peki o zaman bana ekran kartı ve kasa aynı kalıcak şekilde bir sistem toplarmısın güç kaynağı kasada
Bu sistemi düşünüyorum yukardakiŞu an max 15k mı bütçen?
MLD M300 alınmaz onun yerine Exceria G2 çok daha iyi.Bu sistemi düşünüyorum yukardaki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.