I iCyrex Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 479 Çözümler 14 23 Mart 2023 #21 Lory7 dedi: İşlemci 1200TL fark ile R5 5600 yapılabiliyor. Bu haliyle hem daha ucuz hem de daha kaliteli oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben zaten bu öneriyi de yaptım biraz daha aşağı inersen ilk sayfada görürsün. @Nor0
Lory7 dedi: İşlemci 1200TL fark ile R5 5600 yapılabiliyor. Bu haliyle hem daha ucuz hem de daha kaliteli oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben zaten bu öneriyi de yaptım biraz daha aşağı inersen ilk sayfada görürsün. @Nor0
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #22 iCyrex dedi: Ben zaten bu öneriyi de yaptım biraz daha aşağı inersen ilk sayfada görürsün. @Nor0 Genişletmek için tıkla... Evet sonradan fark etim ne ara atıysanız artık. Her neyse 5600 seçerek alması daha mantıklı olur.
iCyrex dedi: Ben zaten bu öneriyi de yaptım biraz daha aşağı inersen ilk sayfada görürsün. @Nor0 Genişletmek için tıkla... Evet sonradan fark etim ne ara atıysanız artık. Her neyse 5600 seçerek alması daha mantıklı olur.
Eymen9282 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #23 Lory7 dedi: Üstte atmışlar özelleştirip alabilirsiniz. Sebep. Genişletmek için tıkla... Kendin ihtiyacına göre seç tak yani kullanmayacağın bir şey için ekstra ver me bence ben olsam ya iyi kasa bulurum ya da hazır almam.
Lory7 dedi: Üstte atmışlar özelleştirip alabilirsiniz. Sebep. Genişletmek için tıkla... Kendin ihtiyacına göre seç tak yani kullanmayacağın bir şey için ekstra ver me bence ben olsam ya iyi kasa bulurum ya da hazır almam.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 23 Mart 2023 #24 Eymen9282 dedi: Kendin ihtiyacına göre seç tak yani kullanmayacağın bir şey için ekstra ver me bence ben olsam ya iyi kasa bulurum ya da hazır almam. Genişletmek için tıkla... Attığımız sistemdeki bütün parçalar seçilenlerden daha kaliteli ve daha ucuza geliyor.
Eymen9282 dedi: Kendin ihtiyacına göre seç tak yani kullanmayacağın bir şey için ekstra ver me bence ben olsam ya iyi kasa bulurum ya da hazır almam. Genişletmek için tıkla... Attığımız sistemdeki bütün parçalar seçilenlerden daha kaliteli ve daha ucuza geliyor.