Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.526 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:54 #21 1SOT1SO dedi: Yazdım hocam sonuçları gelince atarım buraya. İndirim istedim hocam 13 k ya düşürdü Genişletmek için tıkla... Ölmüş ssd neredeyse neyse 1k daha düşürdün fiyati al gitsin yine değer 13k gayet iyi 6600 xt olduğu için
1SOT1SO dedi: Yazdım hocam sonuçları gelince atarım buraya. İndirim istedim hocam 13 k ya düşürdü Genişletmek için tıkla... Ölmüş ssd neredeyse neyse 1k daha düşürdün fiyati al gitsin yine değer 13k gayet iyi 6600 xt olduğu için
Asdas Gudas Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 853 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:20 #22 MaymunMuhıttın dedi: Bence yeterli ama bence 16 GB RAM artık yeterli değil 32'lik bulursan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu sistemin oynatıp da 16 GB RAM'in yetersiz kalacağı tek 1 oyun söyler misiniz?
MaymunMuhıttın dedi: Bence yeterli ama bence 16 GB RAM artık yeterli değil 32'lik bulursan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu sistemin oynatıp da 16 GB RAM'in yetersiz kalacağı tek 1 oyun söyler misiniz?
1SOT1SO Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 dakika önce #23 Luvyan dedi: Ölmüş ssd neredeyse neyse 1k daha düşürdün fiyati al gitsin yine değer 13k gayet iyi 6600 xt olduğu için Genişletmek için tıkla... Aldım hocam sistemi yardımlarınız için çok sağolun.
Luvyan dedi: Ölmüş ssd neredeyse neyse 1k daha düşürdün fiyati al gitsin yine değer 13k gayet iyi 6600 xt olduğu için Genişletmek için tıkla... Aldım hocam sistemi yardımlarınız için çok sağolun.