R5 5600 RX 6600 XT sistem düşük FPS veriyor

Efe Yetimoğlu

Hectopat
Daha fazla  
XFX Swift 210 RX 6600 XT, Ryzen 5 5600 işlemcim var. 2K monitörüm var. Biliyorum, tam sınırda bu sistem için hatta altında kalıyor bile olabilir. 2K ya da 1080p oyun oynadığımda, mesela Dying Light 2 gibi, 2K orta ayarda 60-70 FPS alıyorum. 1080p'de 90 falan en fazla oluyor. İnternetten baktığımda işlemcisi Ryzen 3 3600 olan RX 6600'lü sistem 1080p yüksek ayarlarda buna rağmen daha yüksek FPS alıyor. Bu sadece Dying Light 2 için geçerli değil, çoğu oyunda yaşıyorum. Driver, BIOS falan her şey güncel, temiz. Isınma falan da yok. Parçalar da sağlıklı. Problemi bir türlü anlayamadım.

Ekran kartı sürücünüzü ve diğer sürücülerinizi güncelleyin. Ayrıca Dying Light gibi oyunlarda gölge kalitesi gibi özellikleri düşürürseniz yani kısarsanız fps iniz büyük ihtimalle artacaktır.

Her şey güncel orta ayarlarda fsr kapalıyken 45 fps 2k da böyle youtube ta videolarda 80 90 gözüküyor.Fsr açsam bile en fazla 65 oluyor.

Her şey güncel orta ayarlarda fsr kapalıyken 45 fps 2k da böyle youtube ta videolarda 80 90 gözüküyor.Fsr açsam bile en fazla 65 oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…