Zaten normal 6600 değil bu hocam 6600 XT, ya bunu alacaktım ya da RX 7600 alacaktım istediğim bileşende hazır kasa bulamadım maalesef o yüzden toplayacağım.
Sadece bana bir fiyat biçer misin hocam
Anakart MSI olursa güzel olur lakin olmasa da problem değil RAM'in MHz değerini ve ekran kartını desteklese yeter. Soğutucu modellerinden pek anlamam sadece AMD işlemci alacağım için istiyorum yani küçük bir şey olsa da yeter. RAM konusunda da markayı çok detaylı önemsemiyorum söylediğim özellikte olması yeter keza SSD için de bu geçerli.
Anakart MSI olursa güzel olur lakin olmasa da problem değil RAM'in MHz değerini ve ekran kartını desteklese yeter. Soğutucu modellerinden pek anlamam sadece AMD işlemci alacağım için istiyorum yani küçük bir şey olsa da yeter. RAM konusunda da markayı çok detaylı önemsemiyorum söylediğim özellikte olması yeter keza SSD için de bu geçerli.
DAHUA C600URG16G36D, 2x8Gb, DDR4, 3600Mhz, 1.35V, CL18, Soğutuculu, RGB, Desktop Gaming RAM ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Desktop (Masaüstü) Bellek Ram ürünleri için idefix`i ziyaret edin.