Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #11 Kazım.4169 dedi: Ayarlarda belki sıkıntı olabilir bir ayarların fotosunu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam başlangıç seçeneklerinde ''d3d9ex'' ve bir kaç tane daha kod vardı onları silince düzeldi. FPS Artsın diye eklemiştim FPS'i düşürüyormuş meğer.
Kazım.4169 dedi: Ayarlarda belki sıkıntı olabilir bir ayarların fotosunu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam başlangıç seçeneklerinde ''d3d9ex'' ve bir kaç tane daha kod vardı onları silince düzeldi. FPS Artsın diye eklemiştim FPS'i düşürüyormuş meğer.
4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 2 Ekim 2022 #12 Lisser dedi: PC daha yeni gibi hocam. Oyunlar dışında bir şey yüklemedim bile çok zor yani. Kötü bir şey değil ki bu. Fazla da değil hem + Olarak bu durum sadece CS:GO'da oluyor. Valorant'ta falan 400-500'leri bile görüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır kötü benim sistemim seninkiden daha kötü olmasına rağmen 50 CPU alıyorum oyundayken ve arkada bir sürü uygulama açıkken.
Lisser dedi: PC daha yeni gibi hocam. Oyunlar dışında bir şey yüklemedim bile çok zor yani. Kötü bir şey değil ki bu. Fazla da değil hem + Olarak bu durum sadece CS:GO'da oluyor. Valorant'ta falan 400-500'leri bile görüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır kötü benim sistemim seninkiden daha kötü olmasına rağmen 50 CPU alıyorum oyundayken ve arkada bir sürü uygulama açıkken.