Çözüldü R5 5600 RX 6700 CS:GO masaüstüne atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 11

Selly77

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600, Rx6700 Pulse, 8x2 gb ram 2tb ssd, Asus 165HZ monitor Overlock sistem
Meslek
Şef
Bu olay yeni olmaya başladı. Steam üzerinden seçkinlik aldım ve birkaç skin aldım. Bunlarla alakası olduğunu sanmıyorum ancak bundan sonra meydana geldi. Ayarlar Full, FPS 360.

Bir anda masaüstüne atıyor ancak aşağıda oyun görev çubuğunda gözüküyor lakin mouse islemcisi masaustunde gozukmuyor. Cozum bulabilir miyiz?

• AMD Ryzen 5 5600
  • RX6700 16 GB
  • 3600 MHz 16 GB
  • A520M-K

Çözüm

Sonucunu ekran görüntüsü olarak atar mısınız?

Konuya cevap engelim vardı, Steam üzerinden CS:GO oyun dosyalarının bütünlüğünü denetledim 10 dosya bozuk çıktı. AMD sürücümü güncelledim sorun çözüldü. Sorununuz çözülmediyse Bu bilgisayar, Gelişmiş seçenekler, Performans ayarlarında en üst sağdaki seçeneği seçip orada DG'yi 2. seçenek yapıyoruz bunu sonuç olmadıysa deneyebilirsiniz... Konu kapanabilir.
AMD Adrenalin Edition yazılımında hiç hata oldu mu? Bildirimler kısmında hata oluyor?

Konuya cevap engelim vardı, Steam üzerinden CS:GO oyun dosyalarının bütünlüğünü denetledim 10 dosya bozuk çıktı. AMD sürücümü güncelledim sorun çözüldü. Sorununuz çözülmediyse Bu bilgisayar, Gelişmiş seçenekler, Performans ayarlarında en üst sağdaki seçeneği seçip orada DG'yi 2. seçenek yapıyoruz bunu sonuç olmadıysa deneyebilirsiniz... Konu kapanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı