R5 5600 - RX 6700 için PSU önerisi

RX 6700'ün piyasa allak bullak oldu. Fiyatı 6700 XT'nin üstüne çıktı 7000 bandındayken bir anda. ASRock RX 6700 XT 9000 TL şu anda Sapphire RX 6700 ise 9500 TL. Ayrıca ASRock modeli de daha iyi Sapphire'dan.

XFX Speedster SWFT309 modelini almayı planlıyorum 6700 alırsam sizce bu nasıl ?

Hocam , Sisteminiz Max 450 w tüketir ,kisa vadede işinizi görür

Hocam , Sisteminiz Max 450 w tüketir ,kisa vadede işinizi görür
Teşekkürler hocam kısa vadeden kastım bu yılı bitirsin yeter bana büyük ihtimalle.

Eklemeyi unutmuşum 2 adet 27" monitör kullanıyorum ekstra bir değişkenlik sağlar mı ?

XFX Speedster SWFT309 modelini almayı planlıyorum 6700 alırsam sizce bu nasıl ?
Fps açısından çok net bir şekilde daha iyi olan Rx 6700 XT 500 TL ucuzken onun alınması daha iyi olur. XFX modeli de gayet iyi Asrock ile soğutma açısından pek bir farkları yok.

Fps açısından çok net bir şekilde daha iyi olan Rx 6700 XT 500 TL ucuzken onun alınması daha iyi olur. XFX modeli de gayet iyi Asrock ile soğutma açısından pek bir farkları yok.
Asrock RX 6700 XT Challenger modelinden bahsediyorsunuz değil mi hocam, 3 fanlı pro versiyonu galiba satışta yok şuan geçerli bir fiyat bilgisi ve stok bulamadım.

Teşekkürler hocam kısa vadeden kastım bu yılı bitirsin yeter bana büyük ihtimalle.

Eklemeyi unutmuşum 2 adet 27" monitör kullanıyorum ekstra bir değişkenlik sağlar mı?

Hocam, düzeltme yapiyorum, fark etmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…