Ferad1453 Zeptopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli Adata 500 GB M.2 SSD Ekran kartı RX 6700 Anakart Gigabyte B450M-K İşlemci R5 5600 Sorun nedir yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2023
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #2 Arkada program olarak ne açık? Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Böyle detaylı bilgi vermezseniz yardım etmem münkün değil. Evinizin adresini yazar mısınız? (!) Artı 0 Eksi
Arkada program olarak ne açık? Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Böyle detaylı bilgi vermezseniz yardım etmem münkün değil. Evinizin adresini yazar mısınız? (!)
KS KS Ferad1453 Zeptopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 cumali_032 dedi: Arkada program olarak ne açık? Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Böyle detaylı bilgi vermezseniz yardım etmem mümkün değil. Evinizin adresini yazar mısınız? cumali_032 dedi: Arkada program olarak ne açık? Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Böyle detaylı bilgi vermezseniz yardım etmem mümkün değil. Evinizin adresini yazar mısınız? (! Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Arkada hiçbir şey açık değil ayarlar çok düşük de sadece kenar yumuşatma yüksek bir de doku düşükde ayrıca dalgamı geçiyorsun dostum ? Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Arkada program olarak ne açık? Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Böyle detaylı bilgi vermezseniz yardım etmem mümkün değil. Evinizin adresini yazar mısınız? cumali_032 dedi: Arkada program olarak ne açık? Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Böyle detaylı bilgi vermezseniz yardım etmem mümkün değil. Evinizin adresini yazar mısınız? (! Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Arkada hiçbir şey açık değil ayarlar çok düşük de sadece kenar yumuşatma yüksek bir de doku düşükde ayrıca dalgamı geçiyorsun dostum ?