TheLynes Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1pBK2eIjArlI39rXvGSJHeSLw05_WuFAm/view?usp=sharing RAM XPG A-DATA Technology DDR4-3200 (1600 Mhz) 2 tane 2x8 16 gb SSD veya HDD modeli ADATA LEGEND 700 Ekran kartı RX 6700 Anakart GİGABYT B450M H İşlemci R5 5600 İyi günler ve iyi sosyaller değerli arkadaşlar hemen konuya geçiyorum. Sürekli farklı farklı hata kodlarıyla mavi ekran hatası alıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
İyi günler ve iyi sosyaller değerli arkadaşlar hemen konuya geçiyorum. Sürekli farklı farklı hata kodlarıyla mavi ekran hatası alıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Çözüm Webcam kullanan insan 12 Ağustos 2024 Belleklerinizde sorun gördüm, Memtest86 uygulayın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
Belleklerinizde sorun gördüm, Memtest86 uygulayın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 12 Ağustos 2024 #2 Belleklerinizde sorun gördüm, Memtest86 uygulayın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
Belleklerinizde sorun gördüm, Memtest86 uygulayın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS TheLynes Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 Webcam kullanan insan dedi: Belleklerinizde sorun gördüm, Memtest86 uygulayın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'lerden biri bozuk çıktı dediğiniz gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Belleklerinizde sorun gördüm, Memtest86 uygulayın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'lerden biri bozuk çıktı dediğiniz gibi.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 13 Ağustos 2024 #4 TheLynes dedi: Hocam RAM'lerden biri bozuk çıktı dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Bellek degistirerek veya arizali bellegi kullanmayarak sorunu cozebilirsiniz. Artı 0 Eksi
TheLynes dedi: Hocam RAM'lerden biri bozuk çıktı dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Bellek degistirerek veya arizali bellegi kullanmayarak sorunu cozebilirsiniz.