R5 5600 RX 6700 XT Valorant düşük FPS

OCG24

Centipat
Ryzen 5 5600 işlemcim var, ekran kartı 6700 XT, RAM 32 GB Ve FPS'im 200-270 arası oluyor. Diğer 5600 işlemci olan arkadaşlarımda 400-500 FPS alıyor. ve sıcaklık dğerlerim 80 derece ve arada drop giriyo bunun çözümü ne olabilir ?

Son düzenleme:
Ama PC hocası dengeli modu tavsiye ediyor.

Donanıma bir zarar vermez, işlemciyi sürekli yüksek güçte çalıştırdığı için daha fazla elektrik tüketmenize sebep olur sadece. Sistemden tam verim almak istiyorsanız bu seçeneği kullanmanız lazım. Koca mühendisler durduk yere o seçeneği işletim sisteminize eklemedi hocam :D

Donanıma bir zarar vermez, işlemciyi sürekli yüksek güçte çalıştırdığı için daha fazla elektrik tüketmenize sebep olur sadece. Sistemden tam verim almak istiyorsanız bu seçeneği kullanmanız lazım. Koca mühendisler durduk yere o seçeneği işletim sisteminize eklemedi hocam :D

Yaptım performans modu çok bir şey fark etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptım performans modu çok bir şey fark etmedi.

Rehberi uygulayıp agresif modu açın, eğer halihazırda agresif mod açıksa minimum işlemci kullanımını 100% yapın. Bunu aşağıdaki şekilde yapabilirsiniz:

1722787205497.png

Eğer bu ayarlar halihazırda default agresif ve 100% ise Windows arama kutusuna çekirdek yalıtım ayarını aratıp bellek bütünlüğünü kapatın.

İşlemciyi aşırı sömürüyor, halihazırda Valorant işlemci odaklı bir oyun olduğundan bir performans artışı beklenir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı