1 gün önce DeepCool AG400 taktım çünkü 83 derece oluyordu Valorant oynarken. Artık 60 derece oluyor. Bu yüzden
bu videoyu izledim, artık ısınmayacağı için bu ayarları yaparım diye düşünmüştüm daha yüksek performans için.
Ayarları yaparken aşağıda "All Cores" kısmını seçmem gerekiyordu ve videoda bir sorun olmuyordu fakat ben yaptığımda kırmızı çizgiyle içine aldığım bütün alan kırmızı renk oluyordu ama yine de yaptım.
Sonra kapatmak istedim bütün ayarları çünkü bir şey değişmedi. Hep "All Cores" seçili kaldı orası kapatmama rağmen. En sonunda gittim BIOS'u sıfırladım. Her şeyi eskisi gibi yaptım ve curve optimizer kapalı şekilde kaldı. Sadece F10 ile kaydedip çıkarken şunlar yazıyordu:
Overclock (Enabled) -> (Auto)
Overclock (Enabled) -> (Auto)
Bunlar dışında başka bir şey yapmadım şu an curve optimizer kapalı. Valorant oynarken 300-500 FPS alıyorum ama oyunda çok şey olunca yani herkes üst üste ajan yeteneklerini falan kullanınca 190 FPS olup ani drop giriyor oyuna. Söylediklerimi yapmadan önce olmuyordu. Ne yapmam gerek?