R5 5600 RX 6700 XT Windows 11 performansı nasıl olur?

Cayss

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5-5600 3.5GHZ
XPG 8*2 3200 MHZ Ram
AMD RX 6700 XT 12GB
ADATA LEGEND 710 1TB M.2SSD 2400/1800
RAM
XPG 16GB 3200MHz
SSD veya HDD modeli
ADATA LEGEND 710 1TB 2400/1800
Ekran kartı
AMD RX 6700 XT 12GB
Anakart
Asus Prime B450M-K II
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz
Merhaba arkadaşlar, genelde CS:GO ve Valorant oynuyorum. Windows 11'e geçmek istiyorum ama oyun performansı hakkında endişelerim var. Deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinirim. Bir de PC sistem durumundan kontrol ettiğimde "Bu bilgisayar güvenli önyükleme özelliğini desteklemelidir" yazıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, genelde CS:GO ve Valorant oynuyorum. Windows 11'e geçmek istiyorum ama oyun performansı hakkında endişelerim var. Deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinirim. Bir de PC sistem durumundan kontrol ettiğimde "bu bilgisayar güvenli önyükleme özelliğini desteklemelidir" yazıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

5600 işlemci GTX 1050 Ti ile 5 aydır kullanıyorum bir sorunum olmadı.

Merhaba arkadaşlar, genelde CS:GO ve Valorant oynuyorum. Windows 11'e geçmek istiyorum ama oyun performansı hakkında endişelerim var. Deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinirim. Bir de PC sistem durumundan kontrol ettiğimde "Bu bilgisayar güvenli önyükleme özelliğini desteklemelidir" yazıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Secure Boot özelliğini açmanız lazım. Windows 11'i gayet kaldırır ama her bilgisayarda düzgün çalışmama gibi bir huyu var Win 11'in.

Secure Boot özelliğini açmanız lazım. Windows 11'i gayet kaldırır ama her bilgisayarda düzgün çalışmama gibi bir huyu var Windows 11'in.

Secure Boot'u nereden açıyoruz

Secure Boot'u nereden açıyoruz

Anakart modelini İnternete yaz ve TPM2.0 ve Secure Boot açma yaz çıkan video ya da forumlarda yapılanları uygula

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı