Modeli fazla kaliteli değil sanırım kasayla beraber ucuza almıştım o yüzden endişeliyim, markası Game booster 550W 80+, alırsam bence 650W almalıyım ileride de sistemi yükseltirim diye sizce?
Modeli fazla kaliteli değil sanırım kasayla beraber ucuza almıştım o yüzden endişeliyim, markası Game Booster 550W 80+, alırsam bence 650W almalıyım ileride de sistemi yükseltirim diye sizce?
NZXT C650 Bronze PA-6B1BB-EU 650W 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750W 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
İlk attığım 750W ile son attığım 750W farklı. İlk attığım daha kaliteli ama bunlarda iyidir.
Bende ortalama aynı sistemi kullanacağım, C550 almayı düşünüyordum ancak ben sistemi toplayana kadar stoklarda kalmamış, 1300 gibi bir fiyat bandında çok güzel PSU idi, tekrar gelir mi acaba :/
Bende ortalama aynı sistemi kullanacağım, C550 almayı düşünüyordum ancak ben sistemi toplayana kadar stoklarda kalmamış, 1300 gibi bir fiyat bandında çok güzel PSU idi, tekrar gelir mi acaba :/