Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #11 katanaratamaz dedi: Peki sistemin kalan parçaları için bir fikriniz var mı? Anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çok süper diyemem orta karar bir sistem. Belki ikinci el uygun parçalarla çok daha performanslı sistem de toplanabilirdi.
katanaratamaz dedi: Peki sistemin kalan parçaları için bir fikriniz var mı? Anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çok süper diyemem orta karar bir sistem. Belki ikinci el uygun parçalarla çok daha performanslı sistem de toplanabilirdi.
katanaratamaz Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #12 Utku92 dedi: Çok süper diyemem orta karar bir sistem. Belki ikinci el uygun parçalarla çok daha performanslı sistem de toplanabilirdi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim ilgin için
Utku92 dedi: Çok süper diyemem orta karar bir sistem. Belki ikinci el uygun parçalarla çok daha performanslı sistem de toplanabilirdi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim ilgin için
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #13 katanaratamaz dedi: Anladım teşekkür ederim ilgin için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hayırlı olsun.
katanaratamaz dedi: Anladım teşekkür ederim ilgin için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hayırlı olsun.