R5 5600.
RX 6750 XT.
ASRock B550h HDV var.
Dual 8x2GB 3200MHz RAM var.
CS2 de düşük FPS alıyordum şöyle düşündüm acaba işlemci 4.4GHz kullanmıyor olabilir mi? Ekran kartının içinden baktığımda işlemci hızı 3.49GHz yazıyordu bunu nasıl öğrenirim ve nasıl düzeltirim?
R5 5600.
RX 6750 XT.
ASRock B550h HDV var.
Dual 8x2GB 3200MHz RAM var.
CS2 de düşük FPS alıyordum şöyle düşündüm acaba işlemci 4.4GHz kullanmıyor olabilir mi? Ekran kartının içinden baktığımda işlemci hızı 3.49GHz yazıyordu bunu nasıl öğrenirim ve nasıl düzeltirim?
Diğer açtığınız konuda 180-240 FPS arası aldığınızı söylemişsiniz gayet normal FPS. Oyun içi ayarları değiştirerekde rahatlıkla 300FPS'lere ulaşabilirsiniz.
Aynı konuyu cevabını almanıza rağmen neden tekrar tekrar açıyorsunuz?
Diğer açtığınız konuda 180-240 FPS arası aldığınızı söylemişsiniz gayet normal FPS. Oyun içi ayarları değiştirerekde rahatlıkla 300FPS'lere ulaşabilirsiniz.
Aynı konuyu cevabını almanıza rağmen neden tekrar tekrar açıyorsunuz?
Cevap alamadım adamlar aşağıda oyunun başında 5fps alıyorum gibi cümleler yazmış? Ve aynı konu değil burda ben cpu hızımı nasıl öğrenirim ve nasıl hızlandırım diye soruyorum farkındaysan
%75'lik kullanım bir şey değiştirmez önemli olan sıcaklığı, oyun oynarken arada sırada GPU ve CPU sıcaklıklarına bakın 80 derecelere gelmiyorsa hiçbir sıkıntı olmaz.
%75'lik kullanım bir şey değiştirmez önemli olan sıcaklığı, oyun oynarken arada sırada GPU ve CPU sıcaklıklarına bakın 80 derecelere gelmiyorsa hiçbir sıkıntı olmaz.
CPU 60 falan oluyor işlemci 87 88 derece ( cs2 de ) oluyor acaba soğutucu alırsam düzelir mi fpsler ? Ben normalde yazın sonunda alacaktım soğutucuyu öyle planlanmıştım yani