R5 5600 RX 6900 XT sistem için 3000 TL PSU önerisi

Bütçe
3000

kepcek

Femtopat
Daha fazla  
RAM
HyperX Fury 2x8GB 3200MHz
İşlemci
Ryzen 5 5600
Başlıkta da belirttiğim üzere bir güç kaynağı arayışındayım. Tabii ki forumda arama yaptım ve NZXT 850W C850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı bu ürünü buldum. Satın alacaktım ama kablo içi kapasitörleri olduğunu öğrendim ve bu sebeple dikkatli davranmam gerektiğini öğrenince biraz çekindim açıkçası çünkü ilk defa bir PC toplayacağım ne kadar nazik davranmak gerekir hiçbir fikrim yok. Güç kaynağı seçiminde bana yardımcı olabilir misiniz?

Bütçem: 3000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
NZXT C serisi XPG CORE REACTOR serisinin ensesinde genel performans olarak, C850 de 2200 TL'ye alınabilecek en iyi güç kaynağı. Kablo içi kapasitörler konusunda da kabloya zarar vermek için kasıtlı uğraşmanız gerek. Sadece biraz nazik davranın anlamında, çok kaba davranmayın. O kadar büyük bir problem değil.

600 tl'ye de var gerçi onlar merdiven altı oluyorlar. Şimdiki kasamda takılı birisi.

Bir kaç tane atayım aralarında seçersiniz.

Bir de 750w'ye düşebilirim derseniz pek önermem ama bu var.

Kafama yattı. Sanırım NZXT alacağım.

Çok beğendim ve sipariş verecektim ama Amazon Germany satıcısı olduğu için vazgeçtim çünkü daha önce sipariş verdiğimde 21 gün sürmüştü getirmeleri. Öncelikli teslimat yapınca 3050 TL'ye geliyor. Bütçem buna uygun ama bu kadar bekleyemem.

Aralarında beğendiğim tek güç kaynağı RM850x ama yukarıda da yazdığım gibi çok bekletiyorlar. Ayrıca bir sorun olsa yaşadığım şehirde DHL olmadığı için yerel firmalara verip geri göndermelerini bekliyorum. Süreç daha da uzuyor.

Hepinize teşekkür ederim. Sanırım NZXT Tercih edeceğim. En mantıklısı o duruyor şuan.

Hepsi aşağı yukarı aynı psular zaten her birisinin bazı küçük + ve - yanları var. C850 aralarında en ucuz olanıydı sanırım seçmeniz anlaşılır.

1000w şuan bile fazla ama tercih edilebilir bence. 850w şuanlık her şeye yetiyor çünkü. FSP'nin modeli diğer modellere göre birazcık daha sesli çalışıyor ve kullandıkları bazı bileşenler diğerlerinin yanında zayıf kalıyor ama yine iyi tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…